Βούλγαροι διαρρήκτες παρακολουθούσαν την ΕΛ.ΑΣ.!

Βούλγαροι διαρρήκτες παρακολουθούσαν την ΕΛ.ΑΣ.!

Οι άνδρες της Ασφαλείας και οι συνοριοφύλακες ακινητοποίησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο των δυο αλλοδαπών ηλικίας 55 και 39 χρόνων και βρήκαν τον πομποδέκτη που ήταν συντονισμένος στις συχνότητες της Αστυνομίας

Βούλγαροι διαρρήκτες παρακολουθούσαν την ΕΛ.ΑΣ.!
Δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους οι Βούλγαροι διαρρήκτες που είχαν διαρρήξει οχήματα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πιερίας... Αν και παρακολουθούσαν τις κινήσεις της ΕΛ.ΑΣ. με φορητό ασύρματο πομποδέκτη, δεν μπόρεσαν να αποφύγουν το μπλόκο που είχε στηθεί στον Προμαχώνα Σερρών!

Οι άνδρες της Ασφαλείας και οι συνοριοφύλακες ακινητοποίησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο των δυο αλλοδαπών ηλικίας 55 και 39 χρόνων και βρήκαν τον πομποδέκτη που ήταν συντονισμένος στις συχνότητες της Αστυνομίας. Οι δυο Βούλγαροι ήταν και οπλισμένοι, ο ένας με σπρέι πιπεριού και ο άλλος με μαχαίρι, ενώ μέσα σε μία πλαστική σακούλα βρέθηκαν κρυμμένα πλήθος εργαλείων, ένα ελληνικό διαβατήριο και μία ελληνική άδεια οδήγησης.

Οι δράστες ομολόγησαν ότι τα ευρήματα προέρχονταν από πέντε διαρρήξεις που διέπραξαν από τις 11 Ιουλίου ως τις 21 Σεπτεμβρίου σε οχήματα, από τα οποία είχαν κλέψει ακόμη χρήματα ηλεκτρονικά είδη και διάφορα άλλα αντικείμενα που δεν βρέθηκαν. Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν και τους προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, που τους απήγγειλε κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών.

Κλείσιμο
*** Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε κλαπεί στις 28 Σεπτεμβρίου έξω από το σπίτι της ιδιοκτήτριάς του στη Νιγρίτα Σερρών και βρέθηκε από αστυνομικούς εγκαταλελειμμένο τρεις ημέρες αργότερα, «πρόδωσε» την ταυτότητα του δράστη. Πρόκειται για έναν 36χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης