Λάρισα: Κεραυνός «έκαψε» 20 τηλεοράσεις σε πολυκατοικία

Λάρισα: Κεραυνός «έκαψε» 20 τηλεοράσεις σε πολυκατοικία

Ακόμη και το ασανσέρ της πολυκατοικίας υπέστη βαρύτατες φθορές από την ξαφνική διοχέτευση τεράστιου ηλεκτρικού φορτίου, αλλά ευτυχώς δεν βρισκόταν μέσα κάποιος από τους ενοίκους 

Λάρισα: Κεραυνός «έκαψε» 20 τηλεοράσεις σε πολυκατοικία
Το καλό ήταν ότι δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές από την πτώση κεραυνού σε μια οκταόροφη πολυκατοικία στον κεντρικό τομέα της Λάρισας, πριν από λίγες ημέρες. Το κακό είναι πως καταστράφηκαν εντελώς όλες οι ηλεκτρικές συσκευές από την ισχυρή εκκένωση!

Αλεξικέραυνο στο κτίριο δεν υπήρχε κι έτσι ο κεραυνός χτύπησε την κεντρική κεραία της οικοδομής που καταστράφηκε ολοσχερώς. Μέσω αυτής, όμως, υπέστησαν σοβαρές ζημιές οι περισσότερες από 20 (!) τηλεοράσεις που ήταν συνδεδεμένες μαζί της, αλλά και κάθε είδους ηλεκτρονική συσκευή που βρισκόταν σε πρίζα, όπως ρούτερ για internet, ροοστάτες, αποκωδικοποιητές, τροφοδοτικά και φορτιστές!

Κλείσιμο
Ακόμη και το ασανσέρ της πολυκατοικίας υπέστη βαρύτατες φθορές από την ξαφνική διοχέτευση τεράστιου ηλεκτρικού φορτίου, αλλά ευτυχώς δεν βρισκόταν μέσα κάποιος από τους ενοίκους που πλήρωσαν οι ίδιοι για την αποκατάσταση όλων των ζημιών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης