Κάπνιζαν τσιγαριλίκι παρακολουθώντας την Αστυνομία

Κάπνιζαν τσιγαριλίκι παρακολουθώντας την Αστυνομία

Ο φορητός ασύρματος που είχαν μαζί τους δυο νεαροί ενώ έκαναν βόλτες με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του ενός στους δρόμους της Θήβας, ήταν κλειστός κι έτσι δεν αντιλήφθηκαν τους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τους πλησίασαν και τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο.

Κάπνιζαν τσιγαριλίκι παρακολουθώντας την Αστυνομία
Μόλις τους είδαν, οι δυο Έλληνες ηλικίας 24 και 22 χρόνων εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο, τράπηκαν σε φυγή πεζή και κρύφτηκαν σε μια παρακείμενη οικοδομή. Όμως, τους εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφαλείας που ενημερώθηκαν για το περιστατικό και τους ακινητοποίησαν. Πάνω τους βρέθηκε ο ασύρματος που, μόλις ενεργοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ήταν συντονισμένος στις συχνότητες που χρησιμοποιούν οι αστυνομικές υπηρεσίες αλλά και ένα τσιγαριλίκι που δεν είχαν προλάβει να καπνίσουν. Έτσι, συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών, απείθεια και παράβαση του νόμου περί ραδιοσταθμών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

*** Αν ήταν μόνο οι δυο ξιφολόγχες που βρήκαν στο σπίτι ενός 42χρονου όπου έκαναν έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Άνω Βασιλική Μεσολογγίου, μπορεί και να του τη... χάριζαν! Όμως, μαζί με τον παράνομο οπλισμός κατέσχεσαν και ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας για το όποιο ο 29χρονος ιδιοκτήτης του είχε δηλώσει απώλεια στην Ασφάλεια της Αλεξάνδρειας Ημαθίας πριν από δυο χρόνια. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν αν είχε χρησιμοποιήσει την ταυτότητα σε παράνομες συναλλαγές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης