Πέρασαν τα σύνορα με ναρκωτικά ρόπαλα και πλαστά ευρώ!

Πέρασαν τα σύνορα με ναρκωτικά ρόπαλα και πλαστά ευρώ!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής εντόπισαν ζευγάρτι Βούλγαρων και, έχοντας πληροφορίες ότι επρόκειτο να γίνει εισαγωγή ναρκωτικών από την Βουλγαρία, «ξεσκόνισαν» το αυτοκίνητό τους με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου

Πέρασαν τα σύνορα με ναρκωτικά ρόπαλα και πλαστά ευρώ!
Με όλα τα... καλά είχε εφοδιαστεί ένα ζευγάρι Βουλγάρων για το ταξίδι με το αυτοκίνητό τους στην Ελλάδα! Προσπάθησαν να περάσουν από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας φορτωμένοι με κάθε είδους ναρκωτικά, πλαστό χαρτονόμισμα και ένα ξύλινο ρόπαλο!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς, έναν 41χρονο άνδρα και μια 33χρονη γυναίκα την ώρα που προσπαθούσαν να εισέλθουν στη χώρα και, έχοντας πληροφορίες ότι επρόκειτο να γίνει εισαγωγή ναρκωτικών από την Βουλγαρία, «ξεσκόνισαν» το αυτοκίνητό τους με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου. Σε διάφορα σημεία του βρήκαν επιμελώς κρυμμένες 35 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 54,4 γραμμαρίων, επτά συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 18,4 γραμμαρίων, 13 χάπια «Ecstasy», μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα ξύλινο ρόπαλο μήκους 50 εκατοστών!

Το ζευγάρι συνελήφθη και κατά τη σωματική έρευνα στην οποία υποβλήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 200 ευρώ, 200 γνήσια ευρώ και 223 λέβα τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με έξι κινητά και το αυτοκίνητό τους. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης που τους άσκησε δίωξη για εισαγωγή ναρκωτικών στην Ελλάδα, κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων και παράνομη οπλοκατοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης