Ανακοπή καρδιάς φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες να είναι το αίτιο του θανάτου της 33χρονης Έλλης Διβάνη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μια ημέρα μετά τα γενέθλιά της βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους. Η 33χρονη ήταν την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι της στο Ψυχικό με τη μητέρα της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βράδυ εκείνης της ημέρας και αφού είχε γιορτάσει τα γενέθλιά της, έπεσε να κοιμηθεί, χωρίς τίποτα να προμηνύει την τραγική εξέλιξη.
Την επόμενη μέρα το πρωί πήγε η μητέρα της να την ξυπνήσει και διαπίστωσε ότι η κόρη της είχε πεθάνει. Αύριο θα γίνει η κηδεία της 33χρονης στα Τρίκαλα, τόπο καταγωγής της. Η Έλλη Διβάνη ήταν η κόρη του Ερρίκου Διβάνη οποίος έφυγε από τη ζωή την άνοιξη του 2018.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.