“ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ”

“ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ”

Μην χάσετε τη  σειρά των συλλεκτικών άλμπουμ και ζήστε μαζί τους την εμπειρία της "πτήσης" πάνω από την Ελλάδα.

“ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ”
Για πρώτη φορά όλοι οι συλλεκτικοί σκληρόδετοι τόμοι μεγάλου σχήματος, για να έχουμε για πάντα όλοι την Ελλάδα, όπως τη θέλουμε. Μια μοναδική πολυτελής έκδοση με τις ωραιότερες καλλιτεχνικές αεροφωτογραφίες στις  απαράμιλλες ομορφιές της χώρας μας.

Μην χάσετε τη  σειρά των συλλεκτικών άλμπουμ και ζήστε μαζί τους την εμπειρία της "πτήσης" πάνω από την Ελλάδα.

Μια ξεχωριστή ποιοτική  προσφορά δωρεάν για τους αναγνώστες της εφημερίδας.




Κλείσιμο
 
Για εσάς που στις 4/1 χάσατε τον πρώτο τόμο του λευκώματος “ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ” ή για εσάς που θέλετε να αποκτήσετε και αυτόν τον τόμο σκληρόδετο, με χοντρό εξώφυλλο, το ΘΕΜΑ θα σας τον ξαναπροσφέρει - σε μία από τις επόμενες εβδομάδες -  ανανεωμένο, με πλουσιότερο φωτογραφικό υλικό και σκληρό εξώφυλλο.

Ο πλούτος της Ελλάδας είναι η ιστορία, ο πολιτισμός  και  οι  άνθρωποί της. Μαγεία της , όμως, είναι η μεγαλειώδης, πολυποίκιλη και  λουσμένη στο φως φυσική  της ομορφιά, αυτό το υπέροχο  φυσικό μωσαϊκό όπου η κάθε ψηφίδα του έχει τοποθετηθεί με σοφία και μέτρο. Είναι οι μοναδικές δαντελένιες παραλίες,  οι κρυστάλλινες θάλασσες, οι χρυσές αμμουδιές οι πολύχρωμοι κάμποι, τα αγέρωχα βουνά, οι  ορμητικοί  ποταμοί, τα απόκρημνα φαράγγια, οι γαλήνιε ς λίμνες,  τα παρθένα δάση, οι βελούδινοι  λόφοι με τους αμπελώνες, οι σταχτοπράσινοι ελαιώνες , τα σπάνια οικοσυστήματά της. Είναι η γη της Ελλάδας τυλιγμένη στο γαλάζιο του πελάγους κάτω από το κυανό του ουρανού. Ένα ευλογημένο τοπίο  στολισμένο  με το μόχθο, την αγάπη και τη τέχνη των ανθρώπων της.

ΤΟ  ΠΡΩΤΟ  ΘΕΜΑ έχει ξεκινήσει  μια ονειρική αιώρηση , ψηλότερα από εκεί που πετούν οι αετοί και τα σύννεφα, στη πιο όμορφη χώρα της Μεσογείου. Έτσι, προσφέρει  δωρεάν σε κάθε Έλληνα,  μέσα από τη σειρά πολυτελών φωτογραφικών λευκωμάτων,  μια μοναδική, πρωτόγνωρη και αποκαλυπτική θέα στη πολύτιμη ομορφιά  της χώρας μας.

Κάθε Κυριακή το ΠΡΩΤΟ  ΘΕΜΑ αιχμαλωτίζει από ψηλά με το φακό τις φυσικές και ανθρώπινες δημιουργίες που πλέκουν το εγκώμιο των πιο σαγηνευτικών τοπίων της πατρίδας μας , μέσα από  ένα ειδικά αφιερωμένο πολυτελές λεύκωμα : Οι ομορφιές του Αιγαίου και του Ιονίου μας με το γαλάζιο του πελάγους και το κυανό του ουρανού με τα κατάλευκα χωριά των νησιών, τους  πέτρινους οικισμούς  της ενδοχώρας, τα αιωνόβια  μοναστήρια, τα απόρθητα  κάστρα. Η Πελοπόνησσος, από τις  Μυκήνες έως τη Μεσσήνη, από το Άργος έως τη Σπάρτη, από την Κόρινθο έως την Τεγέα, από την Επίδαυρο έως τη Νεμέα, από το Μυστρά έως τη Μεθώνη. Τα βουνά και οι παραλίες, τα ποτάμια και τα φαράγγια, οι καστροπολιτείες και τα λιμάνια,  οι ξακουστοί ελαιώνες και οι μεθυστικοί αμπελώνες  μαζί με τις σύγχρονες πόλεις και τα παραδοσιακά χωριά της. Η Κρήτη μας, με τα φαράγγια, τις οροσειρές, τους κάμπους και  τις παραλίες της, από την Κνωσό, τη Φαιστό  και το Ηράκλειο, στην πεδιάδα της Μεσαράς, στο Ροδάκινο και το φαράγγι της Σαμαριάς και από τα Χανιά, τα Φαλάσαρνα και το Ελαφονήσι  στην άλλη άκρη στο Βάι, την Ελούντα  και στην Ιεράπετρα, μέσα από εξαιρετικές αεροφωτογραφίες που  αποτυπώνονται τα πολλά  πρόσωπα του νησιού.  Οι μοναδικοί θησαυροί της ελληνικής φύσης : τα ποτάμια και οι λίμνες της χώρας μας, εθνικοί δρυμοί, υγρότοποι διεθνούς σημασίας, φυσικά μνημεία, δάση και θαλάσσια πάρκα. Ακόμη, τα ιστορικά μνημεία και οι αρχαιολογικοί χώροι της πατρίδας μας, οι πύργοι, τα παλάτια, οι ναοί, τα κάστρα, τα στάδια, τα μοναστήρια, τα θέατρα, τα ερείπια αρχαίων πόλεων και βυζαντινών οικισμών που έγραψαν λαμπρές σελίδες στην ιστορία και κληροδότησαν τον πολιτισμό τους στην ανθρωπότητα. Το μυστηριακό, λατρευτικό θαυματουργό Περιβόλι της Παναγίας, το Άγιο Όρος με τα είκοσι μοναστήρια του τις  δώδεκα Σκήτες, τα εξακόσια περίπου κελιά  και τη πληθώρα ασκητηρίων.
 
Μη χάσετε λοιπόν αυτή την Κυριακή, με την έκδοση με τις προσφορές, τον έκτο τόμο “ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ”, που θα σας ανυψώσει. Μία συλλογή θαυμαστών φωτογραφιών από έναν τόπο θεικής ομορφιάς, σοφίας και κατάνυξης, που προκαλούν το δέος.

Μην το χάσετε.

























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης