Ουκρανία: Πύραυλος έπληξε κομβόι με ουκρανούς πρόσφυγες

Ουκρανία: Πύραυλος έπληξε κομβόι με ουκρανούς πρόσφυγες

Αδιευκρίνιστος ο αριθμός των θυμάτων - Άγνωστο από που προήλθε η επίθεση

Ουκρανία: Πύραυλος έπληξε κομβόι με ουκρανούς πρόσφυγες
Επίθεση με όλμους και ρουκέτες δέχθηκε σύμφωνα με τον ουκρανικό στρατό κομβόι που μετέφερε Ουκρανούς πρόσφυγες που αποχωρούσαν από την εμπόλεμη ζώνη του Λουγκάνσκ προς περιοχές στα ανατολικά της χώρας.

Η ίδια πηγή έκανε λόγο για απώλειες χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες είτε για τον αριθμό των θυμάτων είτε για το πώς ακριβώς συνέβη η επίθεση, μολονότι ο ουκρανικός στρατός κατηγορεί τους φιλορώσους αντάρτες.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ουκρανικού στρατού οι εξοπλισμένοι από τη Ρωσία αντάρτες έριξαν όλμους και πυραύλους Γκραντ. «Υπάρχουν πολλοί νεκροί, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά» συμπλήρωσε ο Αντρέι Λισένκο.

Τους ισχυρισμούς αυτούς διέψευσε εκπρόσωπος της αυτοαποκαλούμενης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ ο οποίος υποστήριξε ότι «οι Ουκρανοί μόνοι τους βομβάρδισαν τον δρόμο με αεροπλάνα και Γκραντ. Φαίνεται ότι τώρα σκότωσαν περισσότερους αμάχους από ό,τι κάνουν μήνες τώρα».

Στην πόλη του Λουγκάνσκ σημειώνονται συνεχώς ρίψεις πυροβολικού με τους αμάχους να υποφέρουν από ελλείψεις σε νερό, φαγητό και ηλεκτρικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης