Αγγλία: Ο αρχηγός της αστυνομίας έκανε σύλληψη on air

Αγγλία: Ο αρχηγός της αστυνομίας έκανε σύλληψη on air

O σερ Μπέρναρντ Χόγκαν-Χάουι διέκοψε ραδιοφωνική συνέντετυξη και ξεκίνησε το κυνήγι του πελάτη ενός ταξιτζή που δεν πλήρωσε για την κούρσα

Αγγλία: Ο αρχηγός της αστυνομίας έκανε σύλληψη on air
Πάνω απ' όλα το καθήκον. Αυτό μάλλον είναι το «μότο» του αρχηγού της βρετανικής μητροπολιτικής αστυνομίας καθώς ο σερ Μπέρναρντ Χόγκαν-Χάουι δεν δίστασε να διακόψει  τη συνέντευξη που έδινε στο ραδιόφωνο προκειμένου να ανταποκριθεί στο κάλεσμα ενός οδηγού ταξί που ήθελε να καταγγείλει έναν επιβάτη γιατί δεν τον πλήρωσε.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Δευτέρας όταν ο αρχηγός της αστυνομίας παραχωρούσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του BBC. Κατά τη διάρκειά της ένας οδηγός ταξί τον διέκοψε και του κατήγγειλε ότι κάποιοι επιβάτες είχαν αρνηθεί να πληρώσουν το αντίτιμο της κούρσας και του είχαν αρπάξει το κινητό του τηλέφωνο.

Ο Χόγκαν-Χάουι δεν δίστασε ούτε στιγμή. Διέκοψε τη συνέντευξη και μπήκε μέσα στο ταξί για να κυνηγήσει τους δράστες καταφέρνοντας να συλλάβει λίγη ώρα αργότερα έναν 19χρονο, ο οποίος κατηγορείται μαζί με έναν 17χρονο - που επίσης συνελήφθη - ότι μαζί με άλλους δύο νεαρούς επιτέθηκαν στον ταξιτζή.

Κλείσιμο


Ο οδηγός του ταξί σε δηλώσεις του είπε ότι δεν αναγνώρισε ποιος ήταν ο αστυνομικός στον οποίο κατήγγειλε τη ληστεία αλλά αρκέστηκε στο να τον περιγράψει ως έναν «πολύ καλό, πολύ ευγενικό άνθρωπο».

Το περιστατικό δημοσιοποίησε η μητροπολιτική αστυνομία με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης