Ουκρανία: Ο Ποροσένκο υποσχέται βουλευτικές εκλογές το φθινόπωρο
Τότε υπολογίζει ο ουκρανός πρόεδρος ότι θα έχει «ξεμπερδέψει» με κόμμα που στηρίζουν τους φιλορώσους αυτονομιστές
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο υποσχέθηκε ότι θα διεξαχθούν βουλευτικές εκλογές «το φθινόπωρο», εκφράζοντας την ελπίδα ότι με τον τρόπο αυτό το Κίεβο θα "ξεφορτωθεί" τις πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν τους φιλορώσους αυτονομιστές.
«Το φθινόπωρο η Ουκρανία θα έχει ένα νέο κοινοβούλιο», είπε ο Ποροσένκο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ουκρανικά τηλεοπτικά κανάλια.
«Δεν μπορούμε να εργαστούμε με ένα κοινοβούλιο στο οποίο οι μισοί βουλευτές δεν αναγνωρίζουν ότι η ΛΔΝ και η ΛΔΛ (σ.σ. οι αυτοανακηρυχθείσες Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ αντίστοιχα) είναι τρομοκρατικές οργανώσεις και όπου ολόκληρες ομάδες καθοδηγούνται από το εξωτερικό», τόνισε ο Ουκρανός πρόεδρος.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή