Υπογράφει για δύο χρόνια ο Κοτσόλης

Υπογράφει για δύο χρόνια ο Κοτσόλης

Ο έμπειρος γκολκίπερ θα μεταβεί σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο

Υπογράφει  για δύο χρόνια ο Κοτσόλης
Ο Στέφανος Κοτσόλης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό μετά την παραχώρηση του Ορέστη Καρνέζη. Ο 34χρονος γκολκίπερ συναντήθηκε χθες το μεσημέρι με τον Νίκο Νταμπίζα και δεν άργησε να επιτευχθείι προφορική συμφωνία για την παραμονή του, για ακόμα δύο χρόνια.

Γι' αυτό και το προηγούμενο διάστημα απέρριψε κάποιες προτάσεις. Ο έμπειρος γκολκίπερ θα μεταβεί σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και στην αποστολή που αναχωρεί αύριο. Το τελευταίο διάστημα έκανε ατομικές προπονήσεις.

Κλείσιμο

Σφίξιμο στον προσαγωγό ο Χουχούμης


Ο Διαμαντής Χουχούμης αποχώρησε στο ημίωρο της φιλικής αναμέτρησης με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο νεαρός μπακ ένιωσε ένα σφίξιμο στον αριστερό προσαγωγό και για προληπτικούς λόγους, ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάσταση, αντικαταστάθηκε από τον Νάνο. Το ιατρικό τιμ που εξέτασε τον 19χρονο Χουχούμη και στο τέλος του ματς δεν διαπίστωσε κάτι ανησυχητικό. Θα ταξιδέψει λοιπόν με την αποστολή που αναχωρεί αύριο για το εξωτερικό για τα φιλικά με Ελαζιγκσπόρ και Βαλανσιέν στις 24 και 27 του μήνα, αντίστοιχα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης