Ψητές ρίζες της γης

Ψητές ρίζες της γης

Οι ρίζες του χειμώνα ή αλλιώς η σελινόριζα, οι ρέβες, τα καρότα, τα παντζάρια, οι πατάτες και οι γλυκοπατάτες είναι ένα κι ένα για να συνοδεύσετε ψητό κρέας, όπως αρνίσιο μπούτι, αλλά και να τα απολαύσετε μόνα τους ως αυτοτελές πιάτο.

net_rizes-sto-fourno-575x700
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράζετε τα παντζάρια. Στο μεταξύ, καθαρίζετε τη σελινόριζα σελινόριζα, τις ρέβες, τις γλυκοπατάτες, τα καρότα και τις πατάτες. Τα πλένετε καλά και τα κόβετε σε χοντρά κομμάτια.

Βήμα 2
Βάζετε τα κομμένα λαχανικά σε μπολ και τα περιχύνετε με το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και το μέλι αραιωμένο στο χυμό πορτοκαλιού. Ανακατεύετε πολύ καλά με τα χέρια σας, αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε ξανά.

Δειτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης