Δεν δίστασαν να εισβάλλουν ακόμη και μέσα σε δωμάτιο ξενοδοείου οι δύο κουκουλοφόροι που έχουν σπείρει τον φόβο και τον τρόμο στην Δυτική Ηλεία.
Όπως πληροφορείται το thebest.gr οι δύο δράστες μπήκαν χωρίς δισταγμό στο δωμάτιο στην περιοχή της Γλύφας όπου έμενε μία οικογένεια με δύο παιδιά και ενώ εκείνη την ώρα όλοι βρίσκοναν εντός του χώρου.
Το περιστατικό χαρακτηρίζεται από την Αστυνομία ως απόπειρα κλοπής (μιάς και όπως προέκυψε στη συνέχεια δεν αφαιρέθηκαν χρήματα ή άλλα είδη από το δωμάτιο).
Αντιλαμβάνεται όμως κανείς τις ευθύνες που προκύπτουν για τις Υπηρεσίες Ασφάλειας, όταν την ίδια ώρα και σε ολόκληρη την περιοχή της Δυτικής Αχαίας και Ηλείας, χιλιάδες παραθεριστές κάνουν τις διακοπές τους.
Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί οτι το περιστατικό σημειώθηκε τη νύχτα της 22ας προς 23η Ιουλίου. Η Αστυνομία το κατέγραψε, αλλά έκτοτε δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως καμία εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που σκορπίζουν τον τρόμο στην ευρύτερη περιοχή.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.