Ακόμη δεν το είδαμε στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού και η Hyundai φρόντισε να επιβεβαιώσει πως θα υπάρξει και τρίθυρο αμάξωμα στη νέα γενιά i20. Μάλιστα, το σκίτσο που δόθηκε στην δημοσιότητα αναπαριστά ένα i20 με δυναμική σχεδίαση το οποίο η κορεατική εταιρεία αναφέρει ως i20 Coupe.
Λογικά, το τρίθυρο i20 θα διαφοροποιείται σε αρκετό βαθμό από το πεντάθυρο και δεν θα έχει απλώς λιγότερες πόρτες αλλά και πιο σπορ παρουσιαστικό με ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες, αεροδυναμικά σπόιλερ και πιο χαμηλωμένο πίσω τμήμα. Όπως και το πεντάθυρο i20 που θα κάνει ντεμπούτο στην γαλλική έκθεση, έτσι και το κουπέ σχεδιάστηκε στην Γερμανία.Η παραγωγή του i20 Coupe θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο και λίγο αργότερα θα γίνει το λανσάρισμά του στην αγορά.
Αξιοποιώντας τεχνολογία και τεχνογνωσία, η doValue Greece Real Estate Services την τελευταία τετραετία έχει διαθέσει περισσότερα από 13.000 ακίνητα συνολικής αξίας 1,6 δισ. Ευρώ, το 60% των οποίων είναι οικιστικά