Ο Γιώργος Σατσίδης ξέρει

Ο Γιώργος Σατσίδης ξέρει

Με την ιδιότητα του δημοσιογράφου έχει πάρει συνεντεύξεις από τους μεγαλύτερους σταρ
του Χόλιγουντ - Μαντόνα, Μπιγιονσέ, Μπρους Γουίλις, Τζορτζ Κλούνεϊ, Τομ Κρουζ και
Τζον Τραβόλτα είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που βρίσκονται στη μακροσκελή λίστα του.
Ηταν επίσης ο μόνος Ελληνας που βρέθηκε στη φετινή απονομή των βραβείων Χρυσές Σφαίρες,
με τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη να χαριεντίζονται στο κόκκινο χαλί.
Λίγο πριν την απονομή των Οσκαρ, ο Γιώργος Σατσίδης μοιράζεται τις κινηματογραφικές
εμπειρίες του και αποκαλύπτει ζουμερές πληροφορίες για το πώς είναι από κοντά οι λαμπεροί πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης

Ο Γιώργος Σατσίδης ξέρει
O Γιώργος Σατσίδης είναι από τους λίγους δημοσιογράφους της entertainment δημοσιογραφίας που παραμένουν πιστοί σε αυτό που κάνουν εδώ και αρκετά χρόνια. Χάρη σ’ αυτή την επιμονή ταξιδεύει ασταμάτητα στις Ηνωμένες Πολιτείες για την εκπομπή «Buzz» που παρουσιάζει στον OTE TV, αλλά και για το τοκ σόου «Mega View» στο δορυφορικό κανάλι του MEGA. Πρόσφατα ήταν ο μόνος Ελληνας που βρέθηκε στην 72η απονομή των Χρυσών Σφαιρών στο Λος Αντζελες κάνοντας συνεντεύξεις με πολλούς σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης και του κινηματογράφου, αλλά και τους top παρουσιαστές του κορυφαίου ψυχαγωγικού καναλιού του πλανήτη, του Ε! Entertainment. Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη απονομή των Οσκαρ, ο γνωστός δημοσιογράφος αποκαλύπτει στο «thema people» όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες από τη συναναστροφή του με τους κατοίκους του... πλανήτη Χόλιγουντ.

Κλείσιμο


«Η παρουσία μου στις Χρυσές Σφαίρες ήταν μια απίθανη εμπειρία. Εχω παραβρεθεί σε κόκκινο χαλί σε αντίστοιχα events στις Κάννες, στο Μόντε Κάρλο, στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη. Τίποτα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με το red carpet των Golden Globes στο Χόλιγουντ»

- Πώς ήταν η εμπειρία σου φέτος στις Χρυσές Σφαίρες, το πρώτο λαμπερό γεγονός του Χόλιγουντ για το 2015;  Ηταν απίθανα. Εχω παραβρεθεί σε κόκκινο χαλί σε αντίστοιχα events στις Κάννες, στο Μόντε Κάρλο, στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη. Τίποτα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με το red carpet των Golden Globes στο Χόλιγουντ. Οι Χρυσές Σφαίρες είναι ο προάγγελος των Οσκαρ, ένας πολύ σημαντικός θεσμός για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, οπότε όλα τα ονόματα είναι εκεί. Τα μέτρα ασφαλείας στην πρόσφατη τελετή ήταν δρακόντεια. Στην ουρά για έλεγχο περίμεναν ακόμα και τα αστέρια του θεάματος. Η διαδικασία ήταν εξαιρετικά απολαυστική, με πολλή κουβέντα, γνωριμίες και αμέτρητες selfies. Μετά την τελετή έγιναν πέντε μεγάλα πάρτυ στον ίδιο χώρο του ξενοδοχείου «Beverly Hilton». Οι σούπερ σταρ πηγαινοέρχονταν στο λόμπι πηγαίνοντας από πάρτυ σε πάρτυ. Παραβρέθηκα στο πάρτυ του HBO, αν και δεν είχε καμία σημασία αυτό στο οποίο ήσουν καλεσμένος. Ηταν διαρκώς όλοι εκεί... μπροστά στα πόδια σου.



«Η Τέιλορ Σουίφτ είναι κούκλα και πολύ εντυπωσιακή»

- Ποιες ξεχώρισες και γιατί;
Η Αμάλ Κλούνεϊ μου φάνηκε από κοντά εξαιρετικά αδύνατη, σχεδόν αποστεωμένη, κάτι που δεν φαίνεται τόσο στον φακό. Η Τζένιφερ Λόπεζ έκοβε την ανάσα με την εκπληκτική εμφάνισή της - μάλιστα στο τέλος της βραδιάς έφυγε με τον νεαρό συμπρωταγωνιστή της από τη νέα της ταινία «Τhe Boy Next Door». Η Τέιλορ Σουίφτ και η Ρίτα Ορα είναι κούκλες και πολύ εντυπωσιακές. Η Κλερ Ντέινς του «Homeland» ήταν απόμακρη, δεν ήθελε καμία φωτογραφία με fans. Ο πρωταγωνιστής του «Fifty Shades of Grey»,  Τζέιμι Ντόρναν, το απόλυτο hot πρόσωπο των πάρτυ, προκαλούσε χαμό στο πέρασμά του. Και να σκεφτείτε ότι η ταινία δεν έχει προβληθεί ακόμα...



«Η Αμάλ Κλούνεϊ μου φάνηκε από κοντά εξαιρετικά αδύνατη, σχεδόν αποστεωμένη, κάτι που δεν φαίνεται τόσο στον φακό», λέει ο Γιώργος Σατσίδης

- Τι άλλο σου έκανε εντύπωση; H οργάνωση, η αισθητική, αλλά και το πόσο εύκολα μπορούσες να μιλήσεις σε κάποιον σταρ, σκηνοθέτη ή παραγωγό του Χόλιγουντ. Σε πολλές περιπτώσεις σου μιλούσαν εκείνοι πρώτοι. Ηταν πολύ φιλικό το κλίμα και εορταστικό. Αυτό που με άφησε άναυδο ήταν ότι το κουτσομπολιό έπεφτε βροχή με πολλά ειρωνικά σχόλια. Τελικά νομίζω ότι το gossip είναι στην ανθρώπινη φύση και όχι ιδίωμα των Ελλήνων, όπως πολύ συχνά νομίζουμε εδώ στη χώρα μας.

- Ποιο ήταν το πιο πικρόχολο σχόλιο που πήρε τ’ αυτί σου;
  Ενα σχόλιο για τον Τζορτζ Κλούνεϊ όταν μίλησε για την Αμάλ. Ηταν πολύ ειρωνικό, αφορούσε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του και έγινε διά στόματος μεγάλου παράγοντα του Χόλιγουντ. Φυσικά δεν μπορώ να κρίνω κατά  πόσο είχε βάση το σχόλιο. Σίγουρα υπάρχουν πάντα δύο πλευρές όταν κάποιος είναι παγκόσμιο είδωλο - λέγονται πολλά που μπορεί να ισχύουν ή να μην ισχύουν.



«Σε καμία περίπτωση δεν μοιάζουν φυσικοί οι γλουτοί της Κιμ Καρντάσιαν - απ’ όσο τουλάχιστον μπόρεσα να τους παρατηρήσω. Πραγματικά το μέγεθός τους είναι εξωπραγματικό σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα», λέει ο δημοσιογράφος που πρόσφατα της πήρε συνέντευξη

- Σε αυτό το ταξίδι στο Λ.Α. συνάντησες και τις αδελφές Καρντάσιαν, την Κιμ και την Κλόε. Είναι μύθος ή πραγματικότητα ότι έχουν κάνει πλαστική επέμβαση στα οπίσθιά τους για να τα μεγαλώσουν;  Τις συνάντησα με αφορμή τον νέο κύκλο του ριάλιτι σόου «Keeping Up With the Kardashians» που προβάλλεται από το Ε! Entertainment HD στον OTE TV. Από κοντά είναι ευγενέστατες, για να μην πω ευφυέστατες αν κρίνω από την επιτυχία της σειράς και το πόσα εκατομμύρια δολάρια τους αποφέρει εδώ και δέκα σεζόν. Φυσικά μιλάνε διαρκώς για σπα, θεραπείες, φροντίδα, καλοπέραση και tips ομορφιάς, αφού αυτή είναι η ζωή τους. Η Κλόε είναι ψηλή, με έντονη προσωπικότητα και μάλλον μιλάει καλύτερα από την Κιμ. Η Κιμ είναι πολύ κοντή με βελούδινο δέρμα και εκπληκτικά φλογερό βλέμμα. Και οι δύο έχουν οπίσθια τύπου Τζένιφερ Λόπεζ και βάλε... Σε καμία περίπτωση δεν μοιάζουν φυσικά - απ’ όσο τουλάχιστον μπόρεσα να τα παρατηρήσω. Πραγματικά το μέγεθος των γλουτών είναι εξωπραγματικό σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα. (γέλια)

- Είδες από κοντά και πολλά αστέρια της τηλεόρασης. Ποιος σου έκανε την καλύτερη εντύπωση; 
Η ταλαντούχα Βαϊόλα Ντέιβις και το καστ της εκπληκτικής σειράς «How to Get  Away With Murder» που προβάλλεται από το FOX. Ο Ματ Ντίλον που παίζει σε μια νέα σειρά που θα σκίσει, το «Wayward Pines». To καστ της πολυβραβευμένης σειράς «The Americans». Κούκλα από κοντά ήταν η πρωταγωνίστρια του «Revenge», Εμιλι Βαν Καμπ, αλλά και άκρως εντυπωσιακή εκείνη του «Mistresses», Ρόζελ Εϊτς. Είδα όμως και τη Λιζ Χάρλεϊ και την αεικίνητη 81χρονη Τζόαν Κόλινς που παίζουν στη νέα σειρά του Ε! «Τhe Royals», η οποία ξεκινάει σε λίγο καιρό και αναμένεται να προκαλέσει πανικό, καθώς πηγή έμπνευσης αποτελεί το παλάτι της Μεγάλης Βρετανίας. Η Κόλινς έχει τον ρόλο της βασίλισσας της Αγγλίας. Η θρυλική Αλέξις της «Δυναστείας» από κοντά φαίνεται τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη και έχει απίστευτο χιούμορ.



Με την Τζουλιάνα Ράνσικ

- Βρέθηκες και στα κεντρικά γραφεία και στούντιο του Ε! Entertainment και συνάντησες θρυλικούς παρουσιαστές του καναλιού όπως τον Ράιαν Σίκρεστ και την Τζουλιάνα Ράνσικ. Πώς είναι από κοντά;
Τι είναι αυτό που κάνει έναν παρουσιαστή κορυφαίο σε παγκόσμιο επίπεδο;  Οι εγκαταστάσεις στο Μπέβερλι Χιλς είναι φανταστικές και τόσο μεγάλες που πραγματικά χάνεσαι. Χάθηκα αρκετές φορές! Ο Ράιαν Σίκρεστ, ο παρουσιαστής του «Red Carpet Live», του «American Idol» για δέκατη σεζόν και της πρωινής ζώνης του «Kiis FM - LA’s» είναι και ο παραγωγός του ριάλιτι των Καρντάσιαν. Οπότε αυτή τη στιγμή μιλάμε για έναν από τους παντοδύναμους άντρες στη βιομηχανία της τηλεόρασης. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι δεν παίρνει στιγμή τον εαυτό του στα σοβαρά και κάνει διαρκώς χιούμορ. Υποθέτω ότι θα είναι αυστηρός στη δουλειά και επαγγελματίας, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που το δείχνει. Παρουσιάζει την ανάλαφρη πλευρά της ζωής, γιατί ανάλαφρο είναι και αυτό που εκπροσωπεί και παρουσιάζει. Είναι politically correct και με βαθιά γνώση για όλα όσα γίνονται στον κόσμο του θεάματος, όπως και η Τζουλιάνα Ράνσικ. Μια απίστευτα έξυπνη, ετοιμόλογη και ισχυρή γυναίκα. Είναι η κινητή εγκυκλοπαίδεια της σόουμπιζ και ευγενέστατη. Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε να κάνουμε με δύο άτομα προσγειωμένα, εργασιομανή, με γνώση και ταλέντο. Το μυστικό της επιτυχίας τους νομίζω έχει να κάνει με το ότι είναι τελείως αφοσιωμένοι σ’ αυτό που κάνουν, ξυπνώντας καθημερινά από τις 5 το πρωί για να είναι σε ετοιμότητα και να τα προλάβουν όλα. Μέσα σε αυτό το αυστηρό χρονοδιάγραμμα, την παγκόσμια προβολή και τις αστρονομικές αμοιβές δείχνουν ότι δεν παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά, είναι ανθρώπινοι και αστειεύονται διαρκώς. Για μένα αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας τους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης