Η Μαίρη Συνατσάκη στο Dancing
With the Stars!

Η Μαίρη Συνατσάκη στο Dancing
With the Stars!

'Oλες οι εμφανίσεις της παρουσιάστριας στο show χορου. Ποιός χορός τη δυσκόλεψε, ποιός ήταν ο πιο αυστηρός κριτής, το μήνυμα που ήθελε να περάσει...

Η Μαίρη Συνατσάκη στο Dancing
With the Stars!
Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του Dancing With the Stars IV, το όνομα της Μαίρης Συνατσάκη θεωρούνταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του τελικού. Όμως, η Μαίρη κατάφερε να «κλειδώσει» στην τέταρτη θέση του παιχνιδιού. «Ο στόχος μου ήταν να φτάσω μέχρι την εξάδα» σχολίασε στο 13ο επεισόδιο του show, που ήταν το τελευταίο για την παρουσιάστρια, καθώς αποχώρησε από το παιχνίδι μια ανάσα πριν από το μεγάλο τελικό. Σίγουρα η Μαίρη κρατάει μόνο τις θετικές στιγμές. «Πέρασα πάρα πολύ όμορφα αυτούς τους μήνες και, παρά την κούραση και το άγχος, το διασκέδασα» ανέφερε στο People.

Αναμφισβήτητα σε κάθε χορογραφία που παρουσίαζε η Μαίρη μαζί με τον παρτενέρ της, Yuri Dimitrov, επιθυμούσε να περνάει κάποιο μήνυμα και να έχει κάτι από την προσωπική της σφραγίδα. Ποια ήταν, όμως, η αγαπημένη χορογραφία της Μαίρης τους τρεις μήνες που παρέμεινε στο παιχνίδι; «Στο έβδομο live, η παραγωγή μάς ζήτησε να χορέψουμε ένα τραγούδι που μας αντιπροσωπεύει. Επέλεξα το τραγούδι “Breath me” της Sia και το μήνυμα που ήθελα να περάσω ήταν ενάντια στο bullying ή αλλιώς το σχολικό εκφοβισμό. Αυτή ήταν η πιο αγαπημένη μου στιγμή. Ευτυχώς, η χορογραφία βγήκε όπως ακριβώς την είχα οραματιστεί. Επίσης, ήμουν χωρίς μακιγιάζ» μας λέει η παρουσιάστρια.

Κλείσιμο
Και ποιος ήταν ο πιο δύσκολος χορός που κλήθηκε να χορέψει; «Νομίζω το πρώτο live, που χορέψαμε τσα τσα, γιατί ήταν η πρώτη επαφή με το χορό και ήμασταν τελείως άπειροι. Επίσης, το foxtrot με δυσκόλεψε αρκετά» θυμάται.

Σε ό,τι αφορά την κριτική επιτροπή, η παρουσιάστρια μάλλον τα βρήκε λίγο δύσκολα με τον Αλέξη Κωστάλα... «Ο πιο αυστηρός κριτής νομίζω πως ήταν ο Αλέξης Κωστάλας. Ο Γιάννης Λάτσιος και η Γκαλένα Βελίκοβα ήταν πιο επιεικείς μαζί μου και το έδειχναν μέσα από τη βαθμολογία τους» παραδέχεται.

Και μπορεί οι πρόβες χορού να ολοκληρώθηκαν για τη Μαίρη, ωστόσο θα συνεχίσει κανονικά τα μαθήματα μαζί με την ξαδέρφη του Μύρωνα Στρατή. «Θα συνεχίσω κανονικά μαθήματα Latin στη σχολή του Yuri. Είχα ασχοληθεί με το σύγχρονο, όμως τώρα θα δοκιμάσω με τους Latin χορούς που μου αρέσουν πολύ» λέει στο People.

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης