Τραμπ για το «κύμα» αποχωρήσεων από τον Λευκό Οίκο: Ποιος θα φύγει μετά, η Μελάνια;

Τραμπ για το «κύμα» αποχωρήσεων από τον Λευκό Οίκο: Ποιος θα φύγει μετά, η Μελάνια;

Στο «στόχαστρο» των αστείων του Αμερικανού προέδρου βρέθηκαν ο γαμπρός του, η γυναίκα του και ο Στιβ Μπάνον

Τραμπ για το «κύμα» αποχωρήσεων από τον Λευκό Οίκο: Ποιος θα φύγει μετά, η Μελάνια;
Ένα διαφορετικό προφίλ παρουσίασε ο Ντόναλντ Τραμπ
αστειευόμενος για τον εαυτό του και τα στελέχη της διοίκησής του στο εθιμοτυπικό δείπνο που παραθέτει σε δημοσιογράφους κάθε χρόνο ο εκάστοτε Αμερικανός πρόεδρος στο κλαμπ Γκρίντιρον.

Στην χιουμοριστική του ομιλία ο Τραμπ αναφέρθηκε στο χάος που έχει προκληθεί στον Λευκό Οίκο από το κύμα αποχωρήσεων τους τελευταίους μήνες, στις διαρροές του πρώην συμβούλου στρατηγικής του, Στιβ Μπάνον και στον «υποβιβασμό» του γαμπρού του, Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος δεν έχει πλέον πρόσβαση σε διαβαθμισμένες πληροφορίες.

Κλείσιμο
«Τόσος πολύς κόσμος φεύγει από τον Λευκό Οίκο. Είναι πραγματικά συναρπαστικό και αναζωογονητικό επειδή μου αρέσουν οι νέες ιδέες. Μου αρέσουν οι αλλαγές και το χάος. Είναι κάτι πολύ καλό. Βέβαια, υπάρχει ένα ερώτημα που βρίσκεται στο μυαλό όλων: Ποιος είναι ο επόμενος που θα φύγει, ο Στιβ Μίλερ ή η Μελάνια;», ανέφερε σε κάποιο σημείο της ομιλίας του ο Τραμπ.

Στην έναρξη της ομιλίας του, ο «διαφορετικό» Τραμπ ζήτησε συγγνώμη από τους δημοσιογράφους επειδή άργησε, λέγοντας ότι οι σεκιουριτάδες της αίθουσας δεν άφησαν τον Κούσνερ να περάσει λόγω του υποβιβασμού του.

Αναφορικά με τον Μπάνον, σχολίασε πως «ο τύπος έχει περισσότερες διαρροές και από τον Τιτανικό».

Σε μια - ομολογουμένως σπάνια - έκλαμψη αυτοσαρκασμού ο Τραμπ έκανε και ένα αστείο που θα μπορούσε να είναι και σε βάρος του, αναλόγως πως το βλέπει κανείς.

Ειδικότερα, μιλώντας για το ενδεχόμενο πιθανής διαπραγμάτευσης μεταξύ του ίδιου και του Κιμ Γιονγκ Ουν, που άφησε να εννοηθεί ότι ζήτησε η Βόρεια Κορέα, ο Τραμπ είπε: «Όσο για το ρίσκο του να πρέπει να αντιμετωπίσεις έναν τρελό, αυτό είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό μου».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης