Η 20χρονη κόρη ολιγάρχη που σκότωσε πέντε άτομα με τη Lexus της ίσως τελικά γλιτώσει τη φυλακή

Η 20χρονη κόρη ολιγάρχη που σκότωσε πέντε άτομα με τη Lexus της ίσως τελικά γλιτώσει τη φυλακή

Οι δικηγόροι του πατέρα της ετοιμάζουν «πακέτο αποζημιώσεων» ύψους 1,2 εκατ. ευρώ για τις οικογένειες των θυμάτων

Η 20χρονη κόρη ολιγάρχη που σκότωσε πέντε άτομα με τη Lexus της ίσως τελικά γλιτώσει τη φυλακή
Με πακέτο αποζημιώσεων ύψους 1,2 εκατ. μπορεί τελικά να «εξαγοράσει» την ελευθερία της κόρης του, που σκόρπισε τον θάνατο την περασμένη εβδομάδα στο Χάρκοβο, σκοτώνοντας με την Lexus της πέντε άτομα, ο Ουκρανός ολιγάρχης Βασίλι Ζαΐτσεφ.

Σύμφωνα με το Vesti Ukraine TV, οι δικηγόροι του Ουκρανού μεγιστάνα που δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τους ερευνητές της αστυνομίας και τις οικογένειες των θυμάτων του πολύνεκρου δυστυχήματος, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας που θα κρατήσει την νεαρή κοπέλα εκτός φυλακής.

Εφόσον επιτευχθεί, η συμφωνία (σύμφωνα με την Daily Mail) θα περιλαμβάνει υψηλές αποζημιώσεις για τους τραυματίες αλλά και τους συγγενείς των τεσσάρων γυναικών και του ενός άνδρα που σκοτώθηκαν τη μοιραία νύχτα, το σύνολο των οποίων θα αγγίζει τα 1,2 εκατ. ευρώ.

Κλείσιμο


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αλιόνα Ζαΐτσεβα θα παραμείνει προφυλακισμένη για δύο μήνες χωρίς δυνατότητα εγγύησης, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή της. Η ανακοίνωση της απόφασης για την προφυλάκισή της το περασμένο Σάββατο έκανε την 20χρονη να ξεσπάσει σε λυγμούς.

Λίγο νωρίτερα, πριν την έναρξη της διαδικασίας είχε κάνει την ακόλουθη δήλωση στους δημοσιογράφους: «Λυπάμαι για αυτήν την κατάσταση που δημιουργήθηκε και που υποφέρουν τόσοι άνθρωποι. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Ελπίζω οι οικογένειες των θυμάτων να επιτρέψουν στους γονείς μου να τους βοηθήσουν, γιατί πραγματικά τους συνέβη ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να τους συμβεί. Η σκέψη μου είναι μαζί τους». 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης