Λουλουδάς από το Μπανγκλαντές έσωσε γυναίκα από ομαδικό βιασμό στη Φλωρεντία

Λουλουδάς από το Μπανγκλαντές έσωσε γυναίκα από ομαδικό βιασμό στη Φλωρεντία

Η ανάρτηση της 25χρονης Ιταλίδας φωτογράφου στο facebook που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στην πόλη της Ιταλίας - «Ευχαριστώ τον Θεό που υπάρχουν άνθρωποι σαν και αυτόν», τόνισε η Gaia Guarnotta

Λουλουδάς από το Μπανγκλαντές έσωσε γυναίκα από ομαδικό βιασμό στη Φλωρεντία
Η ηρωική παρέμβαση ενός μετανάστη από το Μπανγκλαντές έσωσε μία νεαρή γυναίκα από την κόλαση του ομαδικού βιασμού στο κεντρικότερο σημείο της Φλωρεντίας, προκαλώντας σάλο στην κοινωνία της πανέμορφης ιταλικής πόλης και αναδεικνύοντας τα κενά ασφαλείας που καλούνται να καλύψουν οι αρμόδιοι.

Ο λουλουδάς από το Μπανγκλαντές όταν διέκρινε τουλάχιστον 25 μεθυσμένα αγόρια να έχουν κυκλώσει μία νεαρή γυναίκα στην Piazza della Republica, περίπου στις 11:30 το βράδυ. Η 25χρονη Gaia Guarnotta δήλωσε ότι οι νεαροί άρχισαν να κάνουν αστεία και να της ζητούν μία σέλφι, πριν ξεκινήσουν τις χειρονομίες και στο τέλος την επίθεση.

«Δεν κατάλαβα πότε με περικύκλωσαν. Μου έλεγαν να πάω μαζί τους και θα περάσω καλά, 25 άνδρες με μία γυναίκα είναι καλά για μία νύχτα, θα το απολαύσεις και άλλα τέτοια», έγραψε η ίδια στα social media, όπου αποκάλυψε την ιστορία της.

Κλείσιμο
Όταν αρνήθηκε, όπως ομολογεί η ίδια, άρχισαν να τη βρίζουν, να τη λένε «ηλίθια σκύλα» και «πόρνη» και τότε την άρπαξαν από τα χέρια. «Μου πετούσαν τα ποτά τους πάνω μου και με ακουμπούσαν σε όλο μου το σώμα, ενώ οι υπόλοιποι τραβούσαν βίντεο», τόνισε.

Τότε εμφανίστηκε ο λουλουδάς από το Μπανγκλαντές. «Με πήρε και με οδήγησε σε ασφαλές σημείο. Όταν με είδαν μαζί του, με αποκαλούσαν "αραβική πόρνη"», πρόσθεσε η Ιταλίδα φωτογράφος, η οποία έζησε μία πολύ δύσκολη νύχτα στην όμορφη πόλη που ζει. Ο Χοσεΐν Αλαμγκίρ πρόσφερε φαγητό και νερό στη νεαρή Ιταλίδα, καθώς και ένα τριαντάφυλλο, για να της φτιάξει τη διάθεση.

«Αν δεν ήταν εκεί ο κ. Αλαγκμίρ, δεν ξέρω αν θα μπορούσα σήμερα να περιγράψω την εμπειρία μου. Ευχαριστώ τον Θεό που υπάρχουν άνθρωποι σαν και αυτόν, που βοηθούν χωρίς να απαιτούν ανταλλάγματα. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Του έδωσα μία φωτογραφία με το πρόσωπό μου, ώστε να θυμάται και εκείνος για πάντα, το κορίτσι που έσωσε», έγραψε η 25χρονη κοπέλα, προκαλώντας τις αντιδράσεις των κατοίκων της Φλωρεντίας, οι οποίοι ζητούν από τους αρμόδιους να λάβουν μέτρα για τους τουρίστες που μεθούν και προκαλούν μεγάλα προβλήματα στην πόλη.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης