Ο Ρόντμαν ελπίζει πως η φιλία του με τον Κιμ θα αποτρέψει τον πόλεμο Βόρειας Κορέας - ΗΠΑ

Ο Ρόντμαν ελπίζει πως η φιλία του με τον Κιμ θα αποτρέψει τον πόλεμο Βόρειας Κορέας - ΗΠΑ

«Με τον Κιμ Γιονγκ Ουν τραγουδάμε καραόκε, κάνουμε ιππασία και σπάνια μιλάμε για πολιτική»

Ο Ρόντμαν ελπίζει πως η φιλία του με τον Κιμ θα αποτρέψει τον πόλεμο Βόρειας Κορέας - ΗΠΑ
Ο θρύλος του NBA, Ντένις Ρόντμαν
, φαίνεται πως έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη φιλία με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας,
Κιμ Γιονγκ Ουν, για την οποία δεν δίστασε να μιλήσει στην εκπομπή «Good Morning Britain» και τον οικοδεσπότη της Πιρς Μόργκαν. Ακόμα ο ίδιος τόνισε πως η φιλία αυτή ελπίζει να βελτιώσει τις τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Βόρεια Κορέα, ενώ σχολίασε πως θα ήθελε να δει και τον Ντόναλντ Τραμπ να συνομιλεί ειρηνικά με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Κλείσιμο


Ο 56χρονος Ροντμαν αποκάλυψε πως η φιλία του με τον Κιμ ξεκίνησε το 2013. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου αυτό που τους έφερε κοντά ήταν το μπάσκετ. Πιο αναλυτικά ο Ρόντμαν δήλωσε: «Ήταν το γεγονός ότι αγαπά το μπάσκετ και νομίζω πως αυτό είναι το κλειδί για τα πάντα στον κόσμο – το μπάσκετ και η μουσική
». Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, μάλιστα, φαίνεται πως είναι μεγάλος θαυμαστής των Σικάγο Μπουλς, η αγάπη του για τους οποίους τον ώθησε να καλέσει τον Ρόντμαν στην Βόρεια Κορέα.

Ο πρώην παίχτης των Σικάγο Μπουλς έχει επισκεφθεί τη Βόρεια Κορέα έξι ή επτά φορές, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τι κάνει όταν είναι με τον φίλο του, Κιμ Γιονγκ Ουν. Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Βασικά κάνω παρέα μαζί του όλη την ώρα, γελάμε, τραγουδάμε καραόκε, κάνουμε πολλά κουλ πράγματα μαζί. Κάνουμε ιππασία, σκι, σπάνια μιλάμε για πολιτική και αυτό είναι το θετικό σε αυτό».



Μάλιστα, ο Ροντμαν τόνισε πως ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας είναι πάντα ήρεμος και χαμογελαστός, ειδικά όταν είναι με την οικογένεια του. Ο ίδιος συμπλήρωσε πως: «Αν τον δείτε να κάθεται σε κάποιο τραπέζι, είναι σαν οποιονδήποτε άλλον. Ξέρω πως προσπαθεί να είναι δικτάτορας και τρελός, αλλά δεν έχω δει κανέναν άλλον στη ζωή μου να έχει τόση πολλή δύναμη, είτε καλή είτε κακή».

Ο πρώην μπασκετμπολίστας ξεκαθάρισε ωστόσο πως δεν υπερασπίζεται τη Βόρεια Κορέα και την πολεμοχαρή συμπεριφορά του ηγέτη της, αλλά μεταφέρει την αγάπη του για τον αθλητισμό στη χώρα του Κιμ Γιονγκ Ουν.



Ακόμα, ο Ντένις Ρόντμαν δεν δίστασε να δηλώσει πως πιστεύει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ θα ήταν καλό να καθίσει να συνομιλήσει με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας. 

Στο τέλος της συνέντευξης του, ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς τόνισε πως: «Δεν τον αγαπώ. Απλώς θέλω να προσπαθήσω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα έτσι ώστε να τα πηγαίνουν όλοι καλά μεταξύ τους, αυτό είναι όλο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης