Ιταλία: Εστιατόριο κάνει έκπτωση σε ευγενικές - ήσυχες οικογένειες
Σύμφωνα με τον «Guardian» κάθε οικογένεια που δεν προκαλεί φασαρία μέσα στο κατάστημα με τα «άτακτα» παιδιά της έχει έκπτωση στον τελικό λογαριασμό της, της τάξης του 5%
Αυτοί είναι επαγγελματίες! Εστιατόριο - wine bar στην Ιταλία ξέρει πολύ καλά πώς να επιβραβεύει τις οικογένειες με παιδεία και τρόπους και το αποδεικνύει με πράξεις. Σύμφωνα με τον «Guardian» κάθε οικογένεια που δεν προκαλεί φασαρία μέσα στο κατάστημα με τα «άτακτα» παιδιά της έχει έκπτωση στον τελικό λογαριασμό της, της τάξης του 5%.
Ο καταστηματάρχης δηλώνει ότι έφτασε σε αυτό το σημείο διότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα ζωηρά παιδιά οικογενειών που επισκέπτονταν το μαγαζί του. Ο ίδιος δεν έχει αποκτήσει ακόμη παιδιά και σέβεται κάθε γονέα, ισχυριζόμενος: «Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς ένα παιδί, αλλά κι εμείς οι Ιταλοί έχουμε μια τέτοια νοοτροπία. Είμαστε φωνακλάδες και μας αρέσει η φασαρία. Αλλά την ίδια στιγμή, δεν μπορώ να ανεχτώ παιδιά να πετούν ποτήρια με νερό κάτω ή να τρέχουν ανάμεσα στα τραπέζια και να ενοχλούν τους υπόλοιπους πελάτες. Είμαι υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει στο μαγαζί μου και αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή