«Η Αμερική χρειάζεται ένα πρωταθλητή» – Το βίντεο της Χίλαρι για την προεδρία

«Η Αμερική χρειάζεται ένα πρωταθλητή» – Το βίντεο της Χίλαρι για την προεδρία

Από την Άιοβα αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη ξεκινά την προεκλογική της εκστρατεία  

«Η Αμερική χρειάζεται ένα πρωταθλητή» – Το βίντεο της Χίλαρι για την προεδρία
«Είμαι υποψήφια για την προεδρία. Οι απλοί Αμερικανοί έχουν ανάγκη από έναν αγωνιστή. Θέλω να είμαι αυτή η αγωνίστρια. Ξεκινάω εκστρατεία για να κερδίσω τις ψήφους σας», δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον, πρώην Πρώτη Κυρία, γερουσιαστής και υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ επιβεβαιώνοντας μία εδώ και μήνες αναμενόμενη υποψηφιότητα.

Με ένα  βίντεο  στο οποίο παρελαύνουν σχεδόν όλοι οι αντιπροσωπευτικοί τύποι των Αμερικανών πολιτών, που ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα, η  Χίλαρι Κλίντον ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της. 

Στο βίντεο, μόλις 2:18 λεπτών άνδρες και γυναίκες από όλες τις βαθμίδες της κοινωνίας έχουν επιστρατευτεί από το επιτελείο  της Χίλαρι

Φυσικά δεν λείπει ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων ανδρών το οποίο περπατά χέρι – χέρι. Η  επιλογή όλων των προσώπων φυσικά  δεν έγινε τυχαία. Οι Δημοκρατικοί πάντα ποντάρουν στο ότι είναι πιο… προοδευτικοί από τους Ρεπουμπλικανούς και το δείχνουν με κάθε τρόπο.

Προς το παρόν, είναι η μόνη υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος και κυριαρχεί στις δημοσκοπήσεις.
Κλείσιμο

Σε περίπτωση που εκλεγεί τον Νοέμβριο του 2016, θα είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και η πρώτη σύζυγος προέδρου των ΗΠΑ - εν προκειμένω του 42ου, Μπιλ Κλίντον - που θα αναλάβει την ηγεσία της υπερδύναμης. 




Η Χίλαρι Κλίντον πρόκειται να επισκεφθεί την—στρατηγικής σημασίας στις εσωκομματικές εκλογές του Δημοκρατικού Κόμματος—πολιτεία Άιοβα αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, κάνοντας τις πρώτες της εμφανίσεις μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για το χρίσμα των Δημοκρατικών ώστε να είναι υποψήφια πρόεδρος το 2016.

Η Κλίντον, η οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε χθες, θα πάρει μέρος σε μια συζήτηση με φοιτητές και εκπαιδευτικούς σε ένα κολέγιο στο Μοντιτσέλο, στην Άιοβα, την Τρίτη και κατόπιν θα συναντηθεί με ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων στο Νόργουοκ, στην ίδια πολιτεία, κάνοντας, σύμφωνα με την εκστρατεία της, “συζητήσεις με καθημερινούς πολίτες της Άιοβα”.

Στην Άιοβα θα ξεκινήσει η εσωκομματική διαδικασία, στις αρχές του 2016. Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο του 2016.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης