Η εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης στο Hotel Villa Honegg στην Ελβετία

Η εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης στο Hotel Villa Honegg στην Ελβετία

Ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων κοντά στην λίμνη της Λουκέρνης διαθέτει μία από τις ωραιότερες πισίνες στον κόσμο

Η εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης στο Hotel Villa Honegg στην Ελβετία
Το ξενοδοχείο «Hotel Villa Honegg» βρίσκεται στην περιοχή Ennetburgen κοντά στην Λουκέρνη, στην Ελβετία. Το πολυτελές κατάλυμα κτίστηκε το 1905 και διαθέτει 23 δωμάτια και σουίτες, γυμναστήριο, σάουνα, ιδιωτικό κινηματογράφο και μια εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης.



Στις 30 Σεπτεμβρίου ανέβηκε στο διαδίκτυο ένα βίντεο από το τουριστικό blog Loucos Por Viagem, το οποίο μόλις μέσα σε 39 δεύτερα δείχνει την μοναδική πισίνα του ξενοδοχείου, την θέα από την πισίνα στην γειτονική κοιλάδα και στην λίμνη της Λουκέρνης και μια γυναικεία φιγούρα, που απολαμβάνει το μπάνιο της στο θολό λυκόφως.

Το βίντεο με τίτλο «Σκάλα στον ουρανό» έγινε viral με 1,2 εκατ. views και οι χρήστες σχολίασαν την εντυπωσιακή πισίνα και το τριγύρω σκηνικό ως «όμορφο» και «καταπληκτικό».
Κλείσιμο



Το κόστος ενός δίκλινου δωματίου ξεκινά από 438 ευρώ την βραδιά και κάποια από τα δωμάτια έχουν θέα στην λίμνη της Λουκέρνης ενώ άλλα βλέπουν τα γύρω βουνά. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου υπόσχεται εξαιρετικά πιάτα με ντόπια υλικά και τιμές που αρχίζουν από 37 ευρώ το άτομο.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης