Οι δέκα πιο κιτς φωτογραφίες ξενοδοχείων στον κόσμο

Οι δέκα πιο κιτς φωτογραφίες ξενοδοχείων στον κόσμο

«Στημένες» πόζες, κακόγουστα σκηνικά, ακόμα και η θρησκεία… πρωταγωνιστούν στις εικόνες που διαφημίζουν ξενοδοχεία από τη Φλωρεντία, τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Μαλαισία

Οι δέκα πιο κιτς φωτογραφίες ξενοδοχείων στον κόσμο
Συνήθως τα ξενοδοχεία επιλέγουν τις καλύτερες φωτογραφίες από τα δωμάτια, τους κοινόχρηστους χώρους, τα λόμπι, τις εισόδους τους για να προσελκύσουν πιθανούς πελάτες.

Ωστόσο, κάποια από αυτά ξεχωρίζουν για τις… κιτς εικόνες που αναρτούν στις ιστοσελίδες τους.

Η βρετανική εφημερίδα Telegraph, λοιπόν, επέλεξε τις δέκα χειρότερες και τις παρουσίασε στην ιστοσελίδα της:

Κλείσιμο
Grand Amore Hotel and Spa στη Φλωρεντία

Η εικόνα ενός ζευγαριού στο μπάνιο του δωματίου, ενώ το νερό αφρίζει στο τζακούζι υποδέχεται τον φωτογράφο του ξενοδοχείου με «στημένα» χαμόγελα.


Lloyd Hotel and Cultural Embassy, Amsterdam

Η γυμνή πλάτη μίας καλλίγραμμης γυναίκας που κάνει μπάνιο κυριαρχεί στην εικόνα από ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ προσελκύοντας τα ανδρικά βλέμματα. Ωστόσο τα χέρια της νεαρής που προσφέρουν ένα θέαμα, το οποίο παραπέμπει σε θέατρο σκιών στον τοίχο του δωματίου, απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό.


Hotel Pelirocco, Brighton

Ταινία φαντασίας; Ταινία τρόμου; Κι όμως, ο καθισμένος στο δάπεδο δύτης με τα πλοκάμια ενός τεράστιου χταποδιού πάνω του είναι εικόνα από το μπάνιο ξενοδοχείου στο Μπράιτον της Μεγάλης Βρετανίας.


Maison Miramare Boutique Hotel, Sardinia

Όταν το καλλιτεχνικό γυμνό και η θρησκεία πηγαίνουν χέρι-χέρι… Αυτό θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί βλέποντας το ημίγυμνο μοντέλο να είναι ξαπλωμένο στο χαλί σε στάση που παραπέμπει σε σκηνή εγκλήματος, ενώ στο ένα χέρι κρατάει τη Βίβλο.


Pocono Palace, Pennsylvania

Λίγο από Ντίτα Φον Τιζ, λίγο από ερωτική ταινία άλλης δεκαετίας, το ζευγάρι μέσα στο τεράστιο ποτήρι μαρτίνι προκαλεί πολλά ερωτήματα για την αισθητική του φωτογράφου και του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου. Το μόνο που λείπει είναι η ελιά. 



Hotel Aichner, South Tyrol

Γυμναστική για τις κυρίες, αλλά και για τους κυρίους προσφέρει ξενοδοχείο στο Νότιο Τιρόλο, με τη διαφορά ότι το μαγιό Speedo αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για τους κυρίους που επιθυμούν να γυμνάσουν... τα μπράτσα τους.


Majestic Hotel & Spa Barcelona

Η διασκέδαση σε ξενοδοχείο της Βαρκελώνης ξεκινά από την πρώτη στιγμή που ο πελάτης περνάει την είσοδό του. Η χαμογελαστή κυρία που απαθανατίζεται, δεν έχασε στιγμή και απόλαυσε μία βόλτα με τον αχθοφόρο.


Ηotel Giraffe, New York

Δύο δίδυμες πανύψηλες νεαρές αποτελούν την ιδανική διαφήμιση για το ξενοδοχείο «Giraffe» («Καμηλοπάρδαλη») στη Νέα Υόρκη. Αυτό, τουλάχιστον, εκτιμά ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος συμφώνησε οι δύο γυναίκες να φορούν και… ασορτί κάλτσες.


The Datai Langkawi, Malaysia

Ειδυλλιακό τοπίο, πράσινα νερά, πυκνή βλάστηση, ένα σκάφος και ένα ζευγάρι που σίγουρα δεν είναι καθισμένο άνετα φωτογραφίζεται. Αυτό τον τρόπο επέλεξε ξενοδοχείο στη Μαλαισία για να διαφημίσει τις υπηρεσίες του, που μάλλον δεν «ψηφίζει» άνεση.
 

ΙnterContinental Chengdu, China

«Α, κοίτα γλυκιά μου, παράξενο φαγητό!», μοιάζει να λέει στην αγαπημένη του ο κύριος της φωτογραφίας που θαυμάζει την τροφή των... ιθαγενών.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης