Απίστευτο! Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι νίκησε την ΑΕΚ 1-0, λόγω διακοπής του αγώνα!

Απίστευτο! Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι νίκησε την ΑΕΚ 1-0, λόγω διακοπής του αγώνα!

Ο διαιτητής Κομίνης ενώ αρχικά είχε ακυρώσει το γκολ του Βαρέλα στο 90', ύστερα από δύο ώρες στα αποδυτήρια, άλλαξε απόφαση , κατακύρωσε το γκολ και ζήτησε από την ΑΕΚ να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο! - Η Ένωση αρνήθηκε επικαλούμενη την οπλοφορία Σαββίδη κι ο διαιτητής φέρεται να αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα με ευθύνη της ΑΕΚ! - Εν αναμονή των όσων αναφέρει το φύλλο αγώνος


Απίστευτο! Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι νίκησε την ΑΕΚ 1-0, λόγω διακοπής του αγώνα!
Οριστική διακοπή στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (όπως ακριβώς ήταν και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός πριν από δύο εβδομάδες), αλλά με μία απίστευτη εξέλιξη καθώς ο διαιτητής Κομίνης δύο ώρες ύστερα από την ακύρωση του γκολ του Βαρέλα στο 90', αποφάσισε τελικά να κατακυρώσει το ματς το τέρμα με την ΑΕΚ να αρνείται να βγει ξανά το γήπεδο!

Έτσι ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλά πλέον η τύχη του αγώνα θα κριθεί στα δικαστήρια!

Υπενθυμίζουμε ότι στην επίμαχη φάση ο διαιτητής Κομίνης αρχικά είχε δείξει σέντρα, αλλά στη συνέχεια αφού συμβουλεύτηκε το βοηθό του Ποντίκη υπέδειξε οσφάιντ τον Μαουρίτσιο θεωρώντας ότι ο Βραζιλιάνος επηρέαζε τη φάση...

Κλείσιμο
Αμέσως έπεσαν πάνω του οι παίκτες του ΠΑΟΚ κι ακολούθησε το ντου του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση και οπλοφορώντας ζήτησε από τους παίκτες του να αποχωρήσουν με τον Βιεϊρίνια να αντιδρά, αλλά τελικά τον διαιτητή Κομίνη (που όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ φέρεται να δέχθηκε απειλές από τον κ. Σαββίδη) να πηγαίνει στα αποδυτήρια όπου ύστερα από δύο και πλέον ώρες διαβουλεύσεων είχαμε την οριστική διακοπή του αγώνα.


Παρακολουθήστε την εξέλιξη των γεγονότων στο μεγάλο ντέρμπι μέσα από το www.protothema.gr

Το σίγουρο είναι πάντως ότι η οριστική τύχη του ντέρμπι θα κριθεί (τι έκπληξη;) στα δικαστήρια!

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, υπάρχει η επίσημη ενημέρωση ότι ο διαιτητής έχει μετρήσει το γκολ, ωστόσο διίστανται οι απόψεις για το λόγο της διακοπής.

Από τον ΠΑΟΚ γίνεται αναφορά ότι ο αγώνας διεκόπη με υπαιτιότητα της ΑΕΚ καθώς αρνήθηκε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά από την ΑΕΚ επιβεβαιώνουν ότι το γκολ κατακυρώθηκε αλλά η διακοπή προέκυψε λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο!

Πλέον η αγωνία μεταφέρεται για το το θα γράψει ο διαιτητής Κομίνης στο φύλλο αγώνος τόσο για το τελικά ισχύει για το γκολ, αλλά και για ποιο λόγο διέκοψε τελικά τον αγώνα!

Η ΕΡΤ μετέδωσε ότι ο διαιτητής Κομίνης άλλαξε απόφαση κι αποφάσισε να κατακυρώσει το γκολ, ενημερώνοντας την ΑΕΚ ότι θα πρέπει να βγει στον αγωνιστικό χώρο κι η Ένωση ενημέρωσε ότι δεν το κάνει με τον αγώνα να διακόπτεται οριστικά, ενώ η NOVA ανέφερε ότι ο διαιτητής ζήτησε από τις δύο ομάδες να ξαναβγούν στον αγωνιστικό χώρο κι ότι εκεί θα ενημέρωνε για το αν μετράει το γκολ, αλλά επιβεβαιώνει ότι υπάρχει οριστική διακοπή!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ για την κατάληξη του αγώνα! Ο παρατηρητής του αγώνα φαίνεται να έχει ενημερώσει ότι υπάρχει οριστική διακοπή στον αγώνα, αλλά χωρίς να ξέρει κανείς αν έχει μετρήσει τελικά το γκολ ή όχι καθώς παρόλο που ο διαιτητής φάνηκε καθαρά να ακυρώνει το γκολ, φέρεται να έχει αλλάξει άποψη μέσα στα αποδυτήρια!!!!! Πραγματικά απίστευτα πράγματα!

Στις 23:25 οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν ξανά στα αποδυτήρια... Το θρίλερ συνεχίζεται

Υπενθυμίζουμε ότι έχουμε ένα λεπτό για να συμπληρωθούν τα 90' συν τις καθυστερήσεις...

Εν αναμονή της οριστικής απόφασης των διαιτητών που παραμένουν στα αποδυτήρια...

Το ρολόι δείχνει στις 23:00 και οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξαναβγαίνουν για ζέσταμα... Όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει.

Εν τω μεταξύ οι καθηγητές διαιτησίας, που θεωρητικά έχουν και την ευχέρεια του βίντεο και μπορούν να κρίνουν πιο εύκολα τη φάση, διαφωνούν μεταξύ τους για το αν έπρεπε ή όχι να μετρήσει το γκολ. Δύο λένε πως έπρεπε να μετρήσει κι ένας ότι ορθώς ακυρώθηκε. Διαβάστε ΕΔΩ την άποψη των καθηγητών.

22:43: Η τελευταία ενημέρωση που έρχεται από τη NOVA θέλει τον Κομίνη να ακυρώνει οριστικά το γκολ και να ξεκινά ξανά τον αγώνα από το σημείο που διεκόπη!

22:42: Οι παράγοντες των δύο ομάδων παραμένουν στα αποδυτήρια των διαιτητών...

22'40: Πλέον το γήπεδο της Τούμπας έχει σχεδόν αδειάσει με τους οπαδούς του Δικεφάλου να μη δείχνουν ότι πιστεύουν πως θα συνεχιστεί ο αγώνας... 

22'30: Έχει περάσει μια ώρα από τη διακοπή του αγώνα και η νεότερη ενημέρωση θέλει την ΑΕΚ μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ Μηνά Λυσσάνδρου να ενημερώνει τους διαιτητές ότι υπήρχε κλίμα τρομοκρατίας προς τον πάγκο της ομάδας και δεν υπάρχει περίπτωση να βγει να παίξει υπ' αυτές τις συνθήκες.


Δείτε το video με την επίμαχη φάση






Το ρολόι δείχνει 21:53 και εδώ και 20 λεπτά περίπου υπάρχει διακοπή με τον αγώνα να είχε μπει κανονικά στις καθυστερήσεις.

Νέα τηλεοπτικά πλάνα δείχνουν (πολιτισμένους) διαλόγους του Νίκου Λυμπερόπουλου με Δημήτρη Πέλκα και Στέλιο Μαλεζά με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να ενημερώνει τους παίκτες του ΠΑΟΚ ότι υπάρχει οφσάιντ στη φάση του γκολ... Τουλάχιστον ήταν και κάποιοι ήρεμοι εκείνη την ώρα

Τελευταία ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει λόγο για επίθεση του Ιβάν Σαββίδη στον Βασίλη Δημητριάδη, ενώ την ίδια ώρα οι διαιτητές παραμένουν στα αποδυτήρια.

Μόνο οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι στο χορτάρι της Τούμπας περιμένοντας...

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι αποχώρησε λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και της αποχώρησης των διαιτητών...

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν ο Κομίνης ενημέρωσε ότι για να ξεκινήσει ξανά ο αγώνας θα πρέπει να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο όσοι δεν έχουν σχέση με τον αγώνα.

Αποχωρούν στα αποδυτήρια και οι παίκτες της ΑΕΚ!!!

Ένταση και πάλι στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ των παικτών για άγνωστο λόγο

Στα αποδυτήρια οι διαιτητές και περιμένουμε να μάθουμε την τύχη του αγώνα... Αν θα παιχθεί το τελευταίο δίλεπτο των καθυστερήσεων ή αν έχουμε οριστική διακοπή.

Ο Λούμπος Μίχελς έτρεξε στον διαιτητή Κομίνη και του έκανε κίνηση με το χέρι ότι "τελείωσε".

Ο Ιβάν Σαββίδης στον αγωνιστικό χώρο ζητά από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν., Έξαλλος ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά ο Βιεϊρίνια τρέχει και του λέει όχι!

Οι της ΑΕΚ εξηγούν στους ΠΑΟΚτσήδες ότι υπάρχει καθαρό οφσάιντ, οι του ΠΑΟΚ εξηγούν ότι ο Μαουρίτσιο ήταν πίσω από τον Μπάρκα και δεν επηρέαζε τη φάση και την ίδια ώρα ο Κομίνης προσπαθεί να βγάλει τον κόσμο έξω από το γήπεδο.

-Ο Κομίνης ζητά από τους βοηθούς του να έρθουν στο κέντρο και ο αγώνας έχει διακοπεί προσωρινά

Ακυρώνεται το γκολ και τώρα όλος ο ΠΑΟΚ πάνω στον βοηθό και τον διαιτητή

90': Ο Βαρέλα με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Κομίνης συσκέπτεται με το βοηθό του καθώς υπήρχε παίκτης του ΠΑΟΚ σε θέση οφσάιντ και επηρέαζε τη φάση...

89': Στο κόρνερ ο Μπίσεσβαρ, αλλά ο Κομίνης σταματάει τη φάση γιατί υπάρχουν τραβήγματα

88': Φάουλ τώρα για τον ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια και πάλι εκτελεστή, αλλά η μπάλα περνάει κόρνερ. Πεσμένος στο έδαφος ο Λαμπρόπουλος...

87': Το εκτελεί ο Χριστοδουλόπουλος, αλλά διώχνει ο Βιεϊρίνια που παίρνει και την κάρτα του Χριστοδουλόπουλου.

86': Αραούχο και Μαουρίτσιο στο χορτάρι μετά την εναέρια σύγκρουση τους και νέα διακοπή στο ματς! Πάντως υπάρχει φάουλ γιατί ο Βραζιλιάνος χρησιμοποίησε και τον αγκώνα του.... Κίτρινη στον Μαουρίτσιο και ευκαιρία για την ΑΕΚ να φέρει τη μπάλα στην περιοχή του ΠΑΟΚ. 

84': Στο φάουλ ο Βιεϊρίνια, διώχνει η άμυνα και το νέο σουτ του Μπίσεσβαρ είναι εντελώς άστοχο.

83': Φάουλ για τον ΠΑΟΚ στη γωνιά της μεγάλης περιοχής... Αποβάλλεται ο Χιμένεθ από τον πάγκο!

82': Ο Μασούντ αντί του Γκάλο με τον Χριστοδουλόπουλο να πηγαίνει αριστερά και τον Μπακασέτα δεξιά.

Ο Μασούντ θα είναι η δεύτερη αλλαγή της ΑΕΚ, αφού πλέον στην εξίσωση του αγώνα μπαίνει και η κούραση των παικτών.

79': Στην εκτέλεση ο Βιεϊρινια, διώχνουν οι αμυντικοί.

78': Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ και αλλαγή με τον Σάκχοφ να παίρνει τη θέση του Κάνιας.

76': Νέο κόρνερ, από την άλλη πλευρά (δεξιά) για την ΑΕΚ. Και πάλι χωρίς κάτι το αξιόλογο.

76': Πρώτο κόρνερ για την ΑΕΚ στο β' ημίχρονο.

75': Σέντρα Βιεϊρίνια, μπλοκάρει για μια ακόμη φορά ο Μπάρκας.

74': Μπίσεσβαρ αντί Πέλκα

73': Ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Μπακασέτα να σουτάρει με δύναμη και η μπάλα να φεύγει άουτ!

Παγώνει και πάλι το ρυθμό η ΑΕΚ με συνεχόμενες πάσες

Ετοιμάζεται ο Μπίσεσβαρ για να πάρει τη θέση του Πέλκα.

69': Ο Μακ αποφεύγει τον Λαμπρόπουλο, αλλά ο Κονέ που γύρισε τον έκλεισε και κέρδισε το επιθετικό φάουλ.

68': Στην εκτέλεση ο Πέλκας, αλλά δεν προκύπτει και πάλι φάση...

67': Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ από το λάθος του Χουλτ

66': Διακοπή στο ματς λόγω τραυματισμού του Βαρέλα...

65': Χριστοδουλόπουλος αντί Λιβάγια η πρώτη αλλαγή της ΑΕΚ.

63': Απάντηση από τον ΠΑΟΚ με γρήγορη εναλλαγή να φτάνει η μπάλα στον Πρίγιοβιτς που από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή σούταρε πάνω από το δοκάρι

63': Μεγάλη φάση για την ΑΕΚ. Σέντρα Γκάλο κοντρόλ Μπακασέτα και σουτ έδιωξε ο Μπακασέτας!

62': Ο Πέλκας βρήκε τον Πρίγιοβιτς που ελίχθηκε, αλλά σούταρε πάνω στον Μπάρκα!

Βαθιές μπαλιές χωρίς νόημα στα τελευταία λεπτά από τις δύο ομάδες.

59': Έχει παγώσει και πάλι τον ρυθμό η ΑΕΚ βλέποντας την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να πιέσει

57': Κάρτα και στον Πέλκα, για φάουλ στον άξονα στον Μπακασέτα. Χωρίς κάτι ουσιαστικό η εξέλιξη της φάσης...

55': Μακ αντί Λημνιού. Ο Μακ πάει αριστερά κι ο Κάμπος στα δεξιά.

Πιέζει ο ΠΑΟΚ ψηλά στις αρχές του Β' ημιχρόνου.

53': Κίτρινη και στον Αραούχο για φάουλ στον Κρέσπο

Ο Μακ θα είναι η πρώτη αλλαγή του ΠΑΟΚ αντί του Λημνιού.

53': Εκτελείται το κόρνερ κι έχουμε επιθετικό φάουλ στον Μπάρκα.

52': Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Κάμπος σε ανεπανάληπτο τετ α τετ από την ασίστ του Πέλκα, αλλά ο Λαμπρόπουλος με προβολή αυτοθυσίας έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι

Έχουν σηκωθεί οι πρώτοι παίκτες για ζέσταμα...

48': Διώχνουν και πάλι οι αμυντικοί. Καμία φάση από τα στημένα για τον ΠΑΟΚ.

47': Ωραία εναλλαγή Πέλκα, Βιεϊρίνια, κόρνερ για τον ΠΑΟΚ.

46': Σέντρα στο Β' ημίχρονο

-Επιστρέφουν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο... Απ' ότι φαίνεται δε θα έχουν αλλαγές.

45'+1':  Τέλος του πρώτου ημιχρόνου με το σκορ στο 0-0. Μοναδική μεγάλη στιγμή για την ΑΕΚ η διπλή ευκαιρία στο 14' και για τον ΠΑΟΚ το σουτ που κόντραρε στα σώματα στο 31'.

44': Νέο κόρνερ για ΠΑΟΚ και πάλι ο Μπάρκας μπλοκάρει με άνεση.

41': Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ξεπεράσει την πίεση της ΑΕΚ και μόνο με μακρινές μπαλιές μπορεί να αναπτυχθεί...

Ομηρικές μάχες σε όλα τα στημένα... 

39': Επιθετικό φάουλ του Λαμπρόπουλο....

39': Φάουλ του Κρέσπο στον Αραούχο και κίτρινη κάρτα στον Ισπανό με τους παίκτες να βρίσκονται μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ για το φάουλ του Μπακασέτα.

38': Παγώνει το παιχνίδι η ΑΕΚ που έχει καλύτερη κυκλοφορία

36': Το εκτελεί ο Βιεϊρίνια και υπάρχει επιθετικό φάουλ.

36': Νέο κόρνερ για τον ΠΑΟΚ κερδίζει ο Κάμπος.

33': Το εκτελεί ο Βιεϊρίνια μπλοκάρει ο Μπάρκας.. Διακοπή για να δέσει ο κίπερ της ΑΕΚ τα κορδόνια του

32': Από το λάθος του Μπάρκα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με το σουτ του Κάνιας να κοντράρει στους αμυντικούς και να βγαίνει κόρνερ

31': Ωραία προσπάθεια του Βιεϊρίνια και σέντρα με τον Λημνιό να σουτάρει εντελώς άστοχα...

28': Η ΑΕΚ πιέζει πολύ ψηλά και κλέβει συνεχώς μπάλες καθώς κι οι παίκτες του ΠΑΟΚ κάνουν εύκολα το λάθος...

25': Κίτρινη στον Γκάλο γιατί έδιωξε τη μπάλα μακρυά

25': Ο ΠΑΟΚ βγάζει πολύ μεγάλη νευρικότητα στο παιχνίδι του

22': Στην κόντρα ο ΠΑΟΚ με τον Κάμπος να αποφεύγει τον Βράνιες, αλλά η σέντρα του απομακρύνθηκε από τον Χουλτ

20': Από το λάθος στην άμυνα παραλίγο να ευνοηθεί ο Αραούχο, όμως έδιωξε ο Κρέσπο.

19': Νέο κλέψιμο για την ΑΕΚ που πατάει καλύτερα από το 15' και μετά... Κίτρινη και στον Κάμπος που βρήκε στο πρόσωπο τον Μπακάκη.

18': Κόρνερ για την ΑΕΚ με τον Μπακασέτα, έγινε η κομπίνα, αλλά ο Αραούχο έκανε επιθετικό φάουλ.

16': Ο Βιεϊρίνια έκοψε την σέντρα του Γκάλο προ του Αραούχι

15': Ο Λαμπρόπουλος έκοψε την τελευταία στιγμή τον Λημνιό μετά το τακουνάκι-πάσα του Πρίγιοβιτς

14': Διπλή μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Αρχικά ο Αραούχο έβγαλε στον Λιβάγια που σούταρε πάνω στον Βαρέλα και στη συνέχεια της φάσης ο  Αραούχο βρέθηκε σε εξαιρετική θέση, όμως το γυριστό που επιχείρησε έστειλε τη μπάλα έξω!

13': Σέντρα του Κάμπος, από την κόντρα μπλοκάρει ο Μπάρκας

Δυστυχώς είναι τρομερή η ένταση που υπάρχει στο γήπεδο, με τις δύο ομάδες να έχουν εξουδετερώσει η μία την άλλη.

9': Ο Μπακασέτας κάνει φάουλ στον Μάτος ο οποίος πέφτοντας τον βρίσκει και οι δύο είναι στο έδαφος, με τον παίκτη της ΑΕΚ να δέχεται κίτρινη κάρτα... Έχουμε αποβολή ενός εκ των συνοδών της αποστολής της ΑΕΚ, αλλά και του Παντελή Κωνσταντινίδη από τον πάγκο του ΠΑΟΚ

8': Το εκτελεί και πάλι ο Πορτογάλος, η μπάλα πλάγιο για τον ΠΑΟΚ.

8': Το εκτελεί ο Βιεϊρίνια, αλλά οι αμυντικοί παραχωρούν κόρνερ

7': Σέντρα του Πέλκα προλαβαίνει ο Βράνιες και στην εξέλιξη της φάσης ο ΠΑΟΚ κερδίζει φάουλ.

5': Πολύ νευρικό το ξεκίνημα του αγώνα

4': Πρώτη στιγμή έντασης με τον Μάτος να δέχεται κίτρινη κάρτα για αγκωνιά στον Λιβάγια!

2': Ο Αραούχο κλέβει από τον Κρέσπο και βγαίνει τετ α τετ, αλλά ο Κομίνης σταματά τη φάση για επιθετικό φάουλ.

1': Σέντρα στο ματς με τη μπάλα για την ΑΕΚ.

19:28: Οι δύο ομάδες εμφανίζονται στον αγωνιστικό χώρο... Κανένα χαρτάκι, κανένας πυρσός, κανένα παρατράγουδο...

-Ωραίες εικόνες από την φυσούνα με τον Χιμένεθ να αγκαλιάζει τον Κρέσπο (Ισπανοί και οι δύο), και τον Βιερίνια με τον Σιμόες (οι δύο Πορτογάλοι).

-19:20: Ολοκλήρωσαν το ζέσταμα τους οι δύο ομάδες και βρίσκονται στα αποδυτήρια...

-Παρόλο που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν από τα ξημερώματα στα εκδοτήρια του γηπέδου για να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους, μετά την απόφαση που "έσβησε" την τιμωρία της έδρας, δεν έχει γίνει sold out, αλλά υπάρχει πολύ κόσμος στο γήπεδο και οι κερκίδες δείχνουν σχεδόν κατάμεστες.

Δείτε τα βίντεο από την άφιξη των γηπεδούχων





Δείτε το βίντεο από την άφιξη των φιλοξενούμενων


 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα (ανέτοιμος ο Ελ Καντουρί και έξω ο Μουλέν τον οποίο δεν φαίνεται να πιστεύει), ωστόσο υπάρχει μία έκπληξη στο βασικό σχήμα καθώς ο Βιερϊνια τελικά θα μείνει στο αριστερό άκρος της άμυνας, αλλά φανέλα βασικού αντί των Μακ, Μπίσεσβαρ, παίρνει ο νεαρός Λημνιός που θα εναλλάσσεται στις πτέρυγες μαζί με τον Κάμπος.

-Στην ΑΕΚ αντιθέτως ο Μανόλο Χιμένεθ έχει την απώλεια του Ντρίμτρο Τσιγκρίνσκι (έμεινε εκτός αποστολής) κι η απουσία του Ουκρανού φέρνει τον Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας, με τον Ισπανό να επιλέγει τον Μπάρκα αντί του Τσιντώτα για τη θέση του τερματοφύλακα, τον Μπακάκη για τη θέση του δεξιού μπακ, μεταφέροντας τον Γκάλο στη θέση δεξιού χαφ, ενώ ο Μπακασέτας κέρδισε τη μάχη από τον Μασούντ και ο Χριστοδουλόπουλος έμεινε στον πάγκο.




Οι συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Αζεβέδο, Κάνιας, Μαουρίτσιο, Πέλκας, Βιερίνια, Κάμπος, Πρίγιοβιτς.
Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ είναι οι: Ρέι, Ασεβέδο, Μαλεζάς, Κουλούρης, Μπίσεσβαρ, Σάκχοφ, Μακ.
ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Σιμόες, Κονέ, Μπακασέτας, Γκάλο, Λιβάγια, Αραούχο.
Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι: Τσιντώτας, Λόπες, Λάζαρος, Γιακουμάκης, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος
Χωρίς προβλήματα οι αφίξεις των δύο αποστολών
Σχεδόν ταυτόχρονα έφτασαν στο γήπεδο οι αποστολές του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό, καθώς υπήρχε και μεγάλη αστυνομική δύναμη έξω από το γήπεδο της Τούμπας.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης