Ραχήλ Μακρή: Πάω στο Πεντάγωνο να ενημερωθώ για την προμήθεια των 500 εκατ.

Ραχήλ Μακρή: Πάω στο Πεντάγωνο να ενημερωθώ για την προμήθεια των 500 εκατ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα πάει, αν και δεν έχει προσκληθεί, στο Πεντάγωνο όπου ο Καμμένος θα ενημερώσει βουλευτές για την αποκάλυψη του ΘΕΜΑΤΟΣ με την προμήθεια 500 εκατ. για «σαπάκια» - Με κείμενο της στο Facebook στρέφεται κατά των τοπικών αρχόντων

Ραχήλ Μακρή: Πάω στο Πεντάγωνο να ενημερωθώ για την προμήθεια των 500 εκατ.
Σήμερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα πάει, αν και δεν έχει προσκληθεί, στο Πεντάγωνο όπου ο Καμμένος θα «ενημερώσει» (μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου από το Πρώτο Θέμα) βουλευτές για προμήθεια 500 εκατ. για «σαπάκια».

Η ίδια έχει διατυπώσει την έντονη αντίδρασή της στην απόφαση της κυβέρνησης να δώσει 500 εκατ. ευρώ για πολεμικά αεροσκάφη και έχει πει ότι η Βουλή θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί για την απόφαση αυτή: «Να μας εξηγήσει την αναγκαιότητα αυτή την δεδομένη στιγμή που όταν ψάχνουμε να βρούμε 200 εκατομμύρια ευρώ για την ανθρωπιστική κρίση και για τους ανθρώπους που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας δεν είναι δυνατόν να περνούν με αυτό τον τρόπο 500 εκατομμύρια ευρώ» είχε δηλώσει σε ραδιοφωνικό σταθμό. Αναφερόμενη στον κ. Καμμένο έχει πει ότι «όταν αυτός ο υπουργός βρισκόταν στην αντιπολίτευση, μέσω της εκπροσώπου του μέσα την αρμόδια επιτροπή εξοπλιστικών που είχε συζητηθεί το ίδιο θέμα, έλεγε ότι αυτό είναι σαβούρα. Δεν μπορεί λοιπόν η «σαβούρα» ξαφνικά να έγινε απαραίτητη άρα πρέπει να δοθούν απαντήσεις». Τόνισε ότι η ίδια θα απαιτήσει προσωπικά ως βουλευτής να ενημερωθεί υπογραμμίζοντας: «Δεν μπορεί να αγοράζουμε όπλα όταν πεινάει ο κόσμος».
Κλείσιμο

Πυρά και κατά δημάρχων

«Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί». Με αυτή τη φράση η Ραχήλ Μακρή επιτίθεται σήμερα σε δημάρχους και περιφερειάρχες που αντιτίθενται στη δέσμευση των αποθεματικών τους.

Σε κείμενο που έχει αναρτήσει στο Facebook και ξεκινάει με την παραπάνω φράση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γράφει ότι οι τοπικοί άρχοντες «ανέχτηκαν περικοπές των πόρων των τοπικών κοινωνιών σε ποσοστό πάνω από 60% και κανένας δεν προσέφυγε στην δικαιοσύνη. Τώρα εκβιάζουν την κυβέρνηση για να μην χάσουν οι εργολάβοι τα λεφτά τους. Με πρώτους και καλύτερους τους γαλάζιους, πράσινους και κόκκινους δημάρχους και περιφερειάρχες που σήκωσαν την μπαντιέρα της επανάστασης επικαλούμενοι το καλό των πολιτών».



Και συνεχίζει: «Τα σχολάζοντα χρήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν έχουν σχέση με τις τρέχουσες ανάγκες και ούτε βέβαια εξυπηρετούν νεφροπαθείς ή άλλες κοινωνικές ομάδες. Αντίθετα θα τοκίζονται με διπλάσια επιτόκια, θα μπορούν να προσφύγουν στην δικαιοσύνη εάν υποστούν ζημιά. Τα έργα της κυβέρνησης δείχνουν εαν στηρίζει ή οχι την τοπική αυτοδιοίκηση γι αυτό όμως κάνετε τις πάπιες».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης