Πειραιάς: «Κύμα» στήριξης στο συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη

Πειραιάς: «Κύμα» στήριξης στο συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη

Μήνυμα στήριξης στο συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη έδωσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του Βαγγέλη Μαρινάκη στη φιέστα που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την  κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της Ελλάδας - Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε ο Πέτρος Κόκκαλης

Πειραιάς: «Κύμα» στήριξης στο συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη
Μήνυμα στήριξης στο συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη έδωσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του Βαγγέλη Μαρινάκη στη φιέστα που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την  κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της Ελλάδας. 

Ανάμεσα σε άλλες, ξεχώρισε η παρουσία του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη, αλλά και της κόρης του αείμνηστου Σταύρου Νταϊφά, στον οποίο αφιερώθηκε μεγάλο κομμάτι της χθεσινής γιορτής.

Εν τω μεταξύ, ο Πέτρος Κόκκαλης ανακοίνωσε τη Μεγάλη Δευτέρα και επισήμως την υποψηφιότητά του στο συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη. 

Η επίσημη δήλωση του Πέτρου Κόκκαλη:
«Θα είμαι υποψήφιος για τον Δήμο Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, τον οποίο εμπιστεύομαι και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κάνει πολύ καλό έργο. Αγαπάω πολύ τον Πειραιά και θέλω να συμβάλλω όσο μπορώ να γίνει η πόλη μας ακόμη πιο σπουδαία».
Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης