ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ασυγκράτητος ο Orlando Bloom: Τα πέταξε όλα ξανά!

Ασυγκράτητος ο Orlando Bloom: Τα πέταξε όλα ξανά!

Ο διάσημος ηθοποιός γδύθηκε και δεν σταμάτησε να ερωτοτροπεί με την καλή του η οποία, ωστόσο, δεν έμοιαζε το ίδιο ενθουσιασμένη

Ασυγκράτητος ο Orlando Bloom: Τα πέταξε όλα ξανά!
Μπορεί οι γυμνές φωτογραφίες του Ορλάντο Μπλουμ από τη Σαρδηνία και η περίφημη σκιά
... να έριξαν το Διαδίκτυο τις περασμένες ημέρες, ωστόσο, φαίνεται ότι ο χολιγουντιανός ηθοποιός είναι ασυγκράτητος και δεν είναι διατεθειμένος να μείνει με το μαγιό του μόνο και μόνο επειδή κάνει τις βουτιές του σε πολυσύχναστες παραλίες, στις οποίες... καραδοκούν οι παπαράτσι.

Αδιαφορώντας για τους φωτογράφους, λοιπόν, ο 39χρονος αποφάσισε να γδυθεί ξανά, μπροστά στην σύντροφό του, την 31χρονη τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, αλλά και όσα άτομα απολάμβαναν εκείνη την ώρα το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Κλείσιμο
Μετά το μπάνιο, μάλιστα, ο Ορλάντο δεν σταμάτησε να ερωτοτροπεί με την καλή του, η οποία, ωστόσο, δεν έμοιαζε το ίδιο ενθουσιασμένη.

Και αν αναρωτιέστε ποια ήταν η αντίδραση του Μπλουμ όταν είδε τις γυμνές φωτογραφίες του να κάνουν τον γύρο ρου Διαδικτύου, σύμφωνα άτομο από το φιλικό του περιβάλλον που μίλησε στο αμερικανικό περιοδικό «Us Weekly», ο ηθοποιός «βρήκε την κατάσταση ιδιαίτερα διασκεδαστική»!

Δείτε τις νέες φωτογραφίες του Μπλουμ

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης