Κουκουλοφόροι λήστεψαν ηλικιωμένα αδέλφια στην Αχαΐα

Κουκουλοφόροι λήστεψαν ηλικιωμένα αδέλφια στην Αχαΐα

Ερεύνησαν εξονυχιστικά όλο το σπίτι και άρπαξαν λίγα χρήματα και ό,τι πολύτιμο υπήρχε - Χτύπησαν την γυναίκα και εξαφανίστηκαν

Κουκουλοφόροι λήστεψαν ηλικιωμένα αδέλφια στην Αχαΐα
Άκαρπες έχουν αποβεί οι έρευνες που διενεργεί η Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή της  Αχαΐας για τον εντοπισμό των τριών ληστών που επιτέθηκαν και χτύπησαν μέσα στο σπίτι τους στην κοινότητα Χαραυγή σε δυο ηλικιωμένα αδέλφια, ένα από τα οποία μάλιστα είναι κατάκοιτο!

Οι τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας από το παράθυρο και βρήκαν ξύπνια την ηλικιωμένη αδελφή του ιδιοκτήτη. Αφού της έκλεισαν το στόμα, οι αδίστακτοι κακοποιοί επιτέθηκαν και στον κατάκοιτο αδελφό της χτυπώντας και τους δυο! Όταν έκαμψαν κάθε πρόθεσή τους να αντισταθούν, ερεύνησαν εξονυχιστικά όλο το σπίτι και άρπαξαν λίγα χρήματα και ό,τι πολύτιμο υπήρχε.

Οι δράστες χτύπησαν την άτυχη γυναίκα στην πλάτη πριν φύγουν βιαστικά από το σπίτι και εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι, κλειδώνοντας πίσω τους την πόρτα και παίρνοντας τα κλειδιά! Το πρωί της Κυριακής, έφτασε ο τρίτος αδελφός ο οποίος βρήκε τους ηλικιωμένους σε κακή κατάσταση και κάλεσε ασθενοφόρο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και η αδελφή του έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς που διενεργούν προανάκριση.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης