Επίθεση με πέτρες σημειώθηκε εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος Εξαρχείων στην οδό Καλλιδρομίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ομάδα των αγνώστων προσέγγισε το κτίριο και πέταξε πέτρες χωρίς να προκληθούν φθορές. Πηγές από την ΓΑΔΑ αναφέρουν πως η επίθεση έγινε λόγο της δικαστικής απόφασης που αφορά στην απόρριψη της αίτησης της Ηριάννας για να αποφυλακιστεί.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη