Κέρκυρα: Ανήλικη διέρρηξε δυο σπίτια μαζί με μια φίλη της

Κέρκυρα: Ανήλικη διέρρηξε δυο σπίτια μαζί με μια φίλη της

Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση στην οποία περιλαμβάνονται και οι γονείς της που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου

Κέρκυρα: Ανήλικη διέρρηξε δυο σπίτια μαζί με μια φίλη της
«Άρωμα» γυναίκας και μάλιστα… ανήλικης είχαν οι διαρρήξεις που είχαν γίνει την περασμένη Πέμπτη σε δυο σπίτια στην πόλη της Κέρκυρας, από τα οποία είχαν κάνει φτερά μετρητά συνολικού ύψους 5.000 ευρώ και διάφορα κοσμήματα!

Την επομένη συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας μια 17χρονη Ελληνίδα που ταυτοποιήθηκε ως μια από τις δράστιδες, ενώ στην πορεία της προανάκρισης αναγνωρίστηκε και η 22χρονη συνεργός της που δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση με την οποία η 17χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ σε αυτήν περιλαμβάνονται και οι γονείς της που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Πατέρας και γιος είχαν ξαφρίσει τις οικονομίες μιας υπερήλικης γυναίκας στη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων, το μεσημέρι της 28ης Μαΐου του 2016. Ο 63χρονος και ο 31χρονος γιος του ταυτοποιήθηκαν ως αυτοί που είχαν απασχολήσει την 91χρονη και είχαν αρπάξει από το σπίτι της χρήματα, ένα χρυσό κόσμημα και ένα κυνηγετικό όπλο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από το αστυνομικό τμήμα Κήπων και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης