Εκτεταμένα επεισόδια ανάμεσα στους συγκεντρωμένους αγρότες και δυνάμεις των ΜΑΤ ξέσπασαν στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι της Πέμπτης. Αγρότες που είχαν φτάσει νωρίτερα στην «καρδιά» της συμπρωτεύουσας επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, τον πέρασαν και έφτασαν στην είσοδο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Κλείσιμο
Νωρίτερα,
οι αγρότες παρέταξαν τα τρακτέρ τους με αποτέλεσμα να κλείσει η οδός Μανώλη Ανδρόνικου και η Λεωφόρος Στρατού.
Στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με τοseleo.gr, βρίσκονται συνολικά 25 τρακτέρ.
Στην πλατεία ΧΑΝΘ βρίσκονται μεταξύ άλλων αγρότες από Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Καρδίτσα, Δράμα, Σέρρες, Κατερίνη Ξάνθη, Ορεστιάδα, Καβαλά.
Λόγω της κινητοποίησης έχει προκληθεί μποτιλιάρισμα στο κέντρο της πόλης. Αστυνομικοί της Τροχαίας βρίσκονται επί ποδός για την διευκόλυνση της κίνησης των οχημάτων.
Τα τρακτέρ θα παραμείνουν στην άκρη του δρόμου ως ένδειξή διαμαρτυρίας στο πλαίσιο των εγκαινίων της Zootechnia που θα γίνουν στις 19:00.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.