Από χίλια κύματα πέρασε η εμφάνιση του Πέτρου Ίμβριου, αλλά εν τέλει πραγματοποιήθηκε κανονικά χθες το βράδυ.
Παρά τις αντιδράσεις ορισμένων ντόπιων που επιστράτευσαν μέχρι και Τουρκάλα δικηγόρο για να ακυρώσουν την συναυλία, κατάφερε να τραγουδήσει μπροστά σε 1.000 Έλληνες.
Το εγχείρημα φάνταζε δύσκολο από την πρώτη κιόλας στιγμή της ανακοίνωσης στις τοπικές Αρχές ότι κάποιοι ντόπιοι με μπροστάρη τον επιχειρηματία και ιδιοκτητη της ψαροταβέρνας στη Σαντορίνη, Sunset, Παρασκευά Μπιρίγκο -ο οποίος κατάγεται από την Ιμβρο- σκόπευαν να φέρουν στο νησί τον τραγουδιστή Πέτρο Ιμβριο που επίσης έχει ρίζες από την Ιμβρο.
Κλείσιμο
Η δυσκολία του εγχειρήματος έγκειτο σε ένα σωρό λόγους κατά την γνώμη πάντα εκείνων που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να σαμποτάρουν την εμφάνιση του Ελληνα τραγουδιστή, από τις τεταμένες ελληνοτουρκικές σχέσεις, το φόβο πιθανό επεισοδίων μέχρι… την ηχορύπανση.
Επιστράτευσαν δε μέχρι και μια Τουρκάλα δικηγόρο προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους να ακυρωθεί η συναυλία καταθέτοντας καταγγελίες στις Αρχές. Ωστόσο η επιθυμία των πολλών επικράτησε έναντι των ενστάσεων που προέβαλαν ορισμένοι και έτσι ο Πέτρος Ίμβριος τραγούδησε μπροστά σε 1000 και πλέον συμπατριώτες μας ευχαριστώντας γι αυτό πρώτα τον επιχειρηματία Παρασκευά Μπιρίγκο και μετά τις τουρκικές Αρχές που δεν εμπόδισαν την διεξαγωγή της εκδήλωσης .
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.