Πακιστανός διέρρηξε επτά σπίτια στη Θήβα

Πακιστανός διέρρηξε επτά σπίτια στη Θήβα

Μετά από έρευνες των ανδρών της Ασφαλείας, ο 30χρονος αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε ως δράστης των επτά περιπτώσεων που είχαν καταγραφεί το χρονικό διάστημα από τις 17 Ιουλίου ως τις 17 Αυγούστου

Πακιστανός διέρρηξε επτά σπίτια στη Θήβα
Αμετανόητος διαρρήκτης είναι ένας νεαρός Πακιστανός που έκανε άνετες καλοκαιρινές διακοπές χάρη στην πλούσια λεία που αποκόμισε από τις εισβολές του στα σπίτια σε διάφορες περιοχές της Θήβας! Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις διαρρήξεις και τρεις απόπειρες.

Μετά από έρευνες των ανδρών της Ασφαλείας, ο 30χρονος αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε ως δράστης των επτά περιπτώσεων που είχαν καταγραφεί το χρονικό διάστημα από τις 17 Ιουλίου ως τις 17 Αυγούστου και του είχαν αποφέρει μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά είδη και αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 11.500 ευρώ. 

Κλείσιμο
Ο Πακιστανός δράστης έχει απασχολήσει πολλές φορές την Αστυνομία για ανάλογες κλοπές και τώρα ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες. Ωστόσο, τα νέα αδικήματα δεν ήταν αυτόφωρα κι έτσι δεν συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης