Ξεκινά το Oktoberfest

Ξεκινά το Oktoberfest

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μόναχο για τη γιορτή της μπύρας - Από τις 21 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 6 Οκτωβρίου θα διαρκέσει το φεστιβάλ

Ξεκινά το Oktoberfest
Το περίφημο Oktoberfest του 2013 πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα - 21 Σεπτεμβρίου με 6 Οκτωβρίου 2013, και το travelplan.gr σας συστήνει ανεπιφύλακτα μια επίσκεψη στην πρωτεύουσα του γερμανικού κράτους, προκειμένου να γνωρίσετε από κοντά και να απολαύσετε τη γνωστότερη γερμανική παράδοση!
  
Κλείσιμο


Το παγκοσμίου φήμης Oktoberfest ξεκίνησε αρχικά σα γιορτή του πρίγκιπα Λουδοβίκου και της πριγκίπισσας Therese, λαμβάνοντας χώρα για πρώτη φορά στις 12 Οκτωβρίου 1810.  Σήμερα πρόκειται για ένα 16ήμερο φεστιβάλ, που διεξάγεται  συνήθως από τα μέσα Σεπτεμβρίου ως την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.  



Φέτος επιστρέφει με μεγαλύτερη πείρα στη γερμανική μπύρα και τα συνοδευτικά της, όπως το διάσημο γερμανικό λάχανο-τουρσί και τα Weisswurst.  Το εν λόγω φεστιβάλ έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο σημαντικά στον κόσμο, με περίπου 6 εκατομμύρια κόσμο να παρακολουθεί  τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Μόναχο αλλά και άλλες που πραγματοποιούνται την ίδια περίοδο σε διάφορες πόλεις του κόσμου.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης