Στο πρώτο του παιχνίδι με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον πάγκο, ο Άρης έκανε «σεφτέ» με την ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Λεβαδειακό
UPD:
Τον πρώτο του βαθμό στη φετινή Σούπερ Λίγκα πήρε ο Άρης, που ήρθε ισόπαλος, 1-1, με τον Λεβαδειακό στο «Κλ.Βικελίδης». Στο ντεμπούτο του Ζόραν Μιλίνκοβιτς στο πάγκο τους, οι «κίτρινοι» αν και είχαν καλή εικόνα δεν κατάφεραν πάρουν την πρώτη τους νίκη καθώς τους χάλασε τα σχέδια ο επίσης… πρωτοεμφανιζόμενος Ολιβιέ Καπό.
Ο 32χρονος Γάλλος, πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Τάκη Λεμονή στο 53ο λεπτό. Ο γηπεδούχοι είχαν έτοιμη την απάντηση… με τον Ουντότζι να βρίσκει δίχτυα στο 58’ και να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1.
Ο Άρης θα μπορούσε να είχε «πάρει» το ματς αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια, μετά την αποβολή του Καπό στο 75’, που «χάλασε» τόσο τον ρυθμό των Βοιωτών όσο και της αναμέτρησης.
Έτσι, οι «κίτρινοι» έφτασαν τον 1βαθμό στη φετινή Σούπερ Λίγκα τη στιγμή που ο Λεβαδειακός έχει έναν παραπάνω.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη