Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγύριζε για τη χρεοκοπία της Αργεντινής

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγύριζε για τη χρεοκοπία της Αργεντινής

«Φουντώνει» η πολιτική αντιπαράθεση 

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγύριζε για τη χρεοκοπία της Αργεντινής
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε με παρέμβασή της στον τηλεοπτικό σταθμό Mega η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη με αφορμή τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για την Αργεντινή.

«Τη φράση (εννοώντας τη φράση "μακάρι να γίνουμε Αργεντινή") την είπε ο κ. Τσίπρας, αλλά τώρα προσπαθούν να πουν ότι την είπε για άλλο λόγο», είπε η κυρία Βούλτεψη και πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας στα τέλη του '12 αρχές του '13 έκανε λατινοαμερικανική περιοδεία. 17 μέρες γύριζε. Ο κ. Τσίπρας έφερε την κατάσταση της Αργεντινής ως πρότυπο». Η κ. Βούλτεψη πως ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε πει ξεκάθαρα:«Ήρθα να πάρω εμπειρίες από χώρες που ακολούθησαν εναλλακτικούς δρόμους και τελικώς πέτυχαν ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή».

Απευθυνόμενη στον κ. Αλέξη Μητρόπουλο η κυρία Βούλτεψη ανέφερε: «Αυτούς τους περονιστές που υπερασπίζεστε, το μόνο που έκαναν ήταν, αφού χρεοκόπησαν δύο φορές τη χώρα τους, να εξαπλασιάσουν τα εισοδήματά τους κάνοντας αγοραπωλησίες δημόσιας γης στην Γη του Πυρός. Αυτούς υπερασπίζεστε», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος τονίζοντας πως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πανηγύριζαν χθες για τη χρεοκοπία της Αργεντινής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης