Act4Greece – Η δύναμη των πολλών στην πράξη

Act4Greece – Η δύναμη των πολλών στην πράξη

Mια crowd funding πλατφόρμα, την act4Greece (www.act4greece.gr), υποστηρίζει και υλοποιεί ηλεκτρονικά η Εθνική Τράπεζα, σεστρατηγική συνεργασία με το Ίδρυμα Ωνάση, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Λάτση, το Ίδρυμα Μποδοσάκη, την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO και το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Act4Greece – Η δύναμη των πολλών στην πράξη
 Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ευαισθητοποίηση και ενθάρρυνση των συμπολιτών μας να συνεισφέρουν με όποιο ποσό μπορεί ο καθένας-στην υλοποίηση  έργων, αναγκαίων για την Ελληνική κοινωνία και τον Ελληνισμό.

Μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί με τη συνεισφορά τόσο φυσικών προσώπων όσο και εταιρειών δωρεές ύψους €1.4εκ για ζεστά σχολικά γεύματα, ιατροφαρμακευτικό υλικό, δαπάνες για τον πολιτισμό, ερευνητικά προγράμματα κ.α. 

Κλείσιμο


Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη διάφορες δράσεις,όπως η «Πρότυπη Παιδική Χαρά» που βρίσκεται  στις εγκαταστάσεις της Αμυμώνης στο Ελληνικό και έχει στόχο την ασφαλή και δημιουργική απασχόληση παιδιών με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες,αποφέροντας σημαντικά οφέλη στην εκπαίδευση, την κοινωνικοποίηση και την αυτοπεποίθηση τους.



Ας δώσουμε χαρά και ψυχαγωγία στα παιδιά αυτά. Γιατί κάθε παιδί έχει δικαίωμα στο παιχνίδι!

Πρόσφερε και εσύ με ένα κλικ στο www.act4greece.gr ή στα Καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης