Οπλοστάσιο δίπλα σε χασισοφυτεία στην Πύλο

Οπλοστάσιο δίπλα σε χασισοφυτεία στην Πύλο

Βρέθηκαν 15 δενδρύλλια κάνναβης - Επίσης οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μεταξύ άλλων  τρία κυνηγητικά όπλα, δύο λόγχες, μία ξιφολόγχη, έξι μαχαίρια, πέντε σουγιάδες και ένα πτυσσόμενο στιλέτο

Οπλοστάσιο δίπλα σε χασισοφυτεία στην Πύλο
Για ναρκωτικά έκαναν έρευνα οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Πύλου στο σπίτι ενός 53χρονου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου – Νέστορος, αλλά εκτός από την χασισοφυτεία που διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε, βρήκαν και ένα οπλοστάσιο με πυροβόλα και μη όπλα.

Στην αυλή της κατοικίας του ο δράστης είχε φυτέψει συνολικά 15 δενδρύλλια κάνναβης και στην κατοχή του οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 176 γραμμαρίων. Όμως, μέσα στο σπίτι βρήκαν ακόμη τρία κυνηγητικά όπλα, ένα πιστόλι κρότου, ένα αεροβόλο όπλο, ένα σπρέι πιπεριού, δύο λόγχες, μία ξιφολόγχη, έξι μαχαίρια, πέντε σουγιάδες, ένα πτυσσόμενο στιλέτο, δύο φωτοβολίδες και 140 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Κλείσιμο
Ο 53χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τα βεγγαλικά, ενώ τα ευρήματα κατασχέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης