Όπως γράφει σήμερα η Αυστριακή εφημερίδα Osterreich είναι πολύ πιθανόν η πώληση μέρους των μετοχών της FOM να συνοδευτεί και από την αντικατάσταση του εμβληματικού 85χρονου CEO της F1, Μπέρνι Έκλεστον.
Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και αντιπρόεδρος της Mercedes F1, Νίκι Λάουντα φαντάζει ως φαβορί στην κούρσα διαδοχής του Έκλεστον. Ο Λάουντα βέβαια δεν είναι νέος σε ηλικία αλλά είναι 19 χρόνια νεότερος από τον Μπέρνι Έκλεστον, γνωρίζει άριστα το παρασκήνιο στη F1, αλλά και από επιχειρήσεις όντας ο ίδιος επιχειρηματίας (Lauda Air, Niki)από οικογένεια μεγαλοεπιχειρηματιών.
Οι επικριτές του Μπέρνι Έκλεστον τονίζουν πως η F1 δεν κάνει αρκετά
για ν’ αναπτυχθεί στα new media και εικάζουν πως πιθανόν ένας άνθρωπος της ηλικίας του δεν τα κατανοεί στο σύνολό τους. Ο Νίκι Λάουντα έχει το ειδικό βάρος για έναν τέτοιο ρόλο, μένει να μάθουμε αν οι μέτοχοι θ’ αποφασίσουν την αλλαγή και αν θα τον πλαισιώσουν με μια ομάδα ικανών στελεχών πράγμα απαραίτητο για μια τόσο μεγάλη παγκόσμια επιχείρηση όπως η F1.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.