«Μπίμπο» αποκάλεσε ο Τραμπ την ξανθιά δημοσιογράφο του Fox - Δεν πάει στο ντιμπέιτ

«Μπίμπο» αποκάλεσε ο Τραμπ την ξανθιά δημοσιογράφο του Fox - Δεν πάει στο ντιμπέιτ

Δεν πιστεύω ότι είναι καλή σε αυτό που κάνει, είναι υπερεκτιμημένη, δεν την σέβομαι, μερικά από τα στολίδια του πολυεκατομμυριούχου για την Μέγκιν Κέλι - Στο πλευρό του τάσσονται οι ψηφοφόροι των Ρεπουμπλικανών που δηλώνουν πως δεν θα δουν την «βαρετό» χωρίς αυτόν τηλεμαχία

«Μπίμπο» αποκάλεσε ο Τραμπ την ξανθιά δημοσιογράφο του Fox - Δεν πάει στο ντιμπέιτ
Λεκτικός "πόλεμος" έχει ξεσπάσει μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της Μέγκιν Κέλι, της διάσημης παρουσιάστριας του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου "Fox News", λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο ντιμπέιτ στην Αϊόβα, την πολιτεία που ξεκινά το "χορό" για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων. 

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, ο οποίος χτες απείλησε ότι θα μποϊκοτάρει την σημερινή τηλεμαχία κατηγορώντας την Αμερικανίδα δημοσιογράφο για μεροληψία σε βάρος του, απαίτησε από τη Μέγκιν να του ζητήσει συγγνώμη - μία συγγνώμη που την περιμένει από τον περασμένο Αύγουστο όταν σε άλλο ντιμπέιτ, η ξανθιά δημοσιογράφος τον είχε κατηγορήσει ότι είναι σεξιστής. Χτες όμως, απευθυνόμενος στη διεύθυνση του καναλιού, ο Τραμπ ζήτησε την αντικατάστασή της έτσι ώστε να μην είναι η συντονίστρια του σημερινού ντιμπέιτ. Όπως έχει ανακοινωθεί, η Μέγκιν θα είναι μία εκ των τριών δημοσιογράφων που θα συντονίσουν την τηλεμαχία. 
 
"Έχω μηδενικό σεβασμό για την Μέγκιν Κέλι. Δεν πιστεύω ότι είναι αρκετά καλή σε αυτό που κάνει. Θεωρώ ότι είναι υπερεκτιμημένη. Πιστεύω ότι οι ερωτήσεις της την τελευταία φορά ήταν γελοίες", δήλωσε ο Τραμπ ρίχνοντας λάδι στη φωτιά των ήδη τεταμένη σχέσεών τους. Κι όταν ο Τραμπ κατάλαβε ότι το Fox News δεν του δίνει απολύτως καμία σημασία, τότε πέρασε ξανά στην επίθεση. Ο Αμερικανός Μίδας έσπευσε να χαρακτηρίσει ως "bimbo" την Αμερικανίδα δημοσιογράφο στο λογαριασμό του στο Twitter. 
  
Μπορεί το δίκτυο Fox News να εμφανίζεται αδιάλλακτο απέναντι στον Τραμπ και η Κέλι να σφυρίζει αδιάφορα στις απειλές του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, ωστόσο, οι Συντηρητικοί Αμερικανοί θεωρούν ότι χωρίς αυτόν η σημερινή τηλεμαχία θα είναι αδιάφορη. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε εκπομπή του "Fox News", καλώντας τους τηλεθεατές να απαντήσουν στο ερώτημα αν θα παρακολουθήσουν το ντιμπέιτ ακόμα και χωρίς τον Τραμπ, το 83% των Αμερικανών που πρόσκεινται στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα δήλωσαν πως δεν θα δουν την τηλεμαχία.

Στο μεταξύ, δημοσκόπηση που δημοσιεύει η "Washington Post" για τις προκριματικές της Αϊόβα, δείχνει ότι ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος προηγείται έναντι του πιο ισχυρού εσωκομματικού του αντιπάλου Τεντ Κρουζ, με επτά μονάδες. Στην Αϊόβα οι κάλπες θα στηθούν την 1η Φεβρουαρίου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών αλλά και των Δημοκρατικών.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης