Πήδηξε στον αέρα για να βγάλει καλή φωτογραφία κι έπεσε στον γκρεμό!
Η 23χρονη κοπέλα ζήτησε από έναν περαστικό να την τραβήξει φωτογραφία ενώ εκείνη θα πηδούσε στον αέρα δίπλα στον γκρεμό, ύψους περίπου 70 μέτρων - Δεν υπολόγισε σωστά κι έπεσε στο κενό
Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη στην περιοχή «Γκρεμοί των Επτά Αδερφών» στο Έσεξ της Αγγλίας, όταν μια φοιτήτρια έπεσε από τα βράχια στη θάλασσα από ύψος περίπου 70 μέτρων και έχασε τη ζωή της.
Η Χεϊγόν Κιμ είχε πάει μόνη της, μονοήμερη εκδρομή στο αξιοθέατο αυτό στο Ανατολικό Σάσεξ από το Λονδίνο όπου σπούδαζε. Κάποια στιγμή ζήτησε από έναν άλλον περιηγητή να την τραβήξει μια φωτογραφία, ενώ εκείνη πηδούσε στον αέρα, δίπλα στον γκρεμό. Δεν υπολόγισε όμως σωστά κι έπεσε στο κενό, ενώ από την πτώση προκλήθηκαν μοιραία για την ζωή της τραύματα.
«Ήταν ένα απίστευτα θλιβερό περιστατικό, που οδήγησε στον άδικο χαμό μιας νέας κοπέλας», είπε ο επικεφαλής της έρευνας.
Στην περιοχή υπάρχουν διάφορες πινακίδες που επισημαίνουν τον κίνδυνο στους επισκέπτες.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.