Οδηγός τρελού σεξ για Μουσουλμάνες!

Οδηγός τρελού σεξ για Μουσουλμάνες!

Εγχειρίδιο για αχαλίνωτο σεξ κυκλοφορεί από την προηγούμενη εβδομάδα

Οδηγός τρελού σεξ για Μουσουλμάνες!
Ένας οδηγός αχαλίνωτου σεξ για Μουσουλμάνες,επιτρεπτός από την θρησκεία τους,έχει κάνει θραύση στον μουσουλμανικό κόσμο.



Κλείσιμο

Τίτλος του ιερού "Κάμα Σούτρα": "Μουσουλμανικό εγχειρίδιο για σεξ:Ένας οδηγός αποδεκτός από το Ισλάμ για τρελό σεξ “ . Συγγραφέας του βιβλίου μία μουσουλμάνα που γεννήθηκε στις ΗΠΑ και διατηρεί την ανωνυμία της.

Το βιβλίο αυτό, που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα, μυεί τις Μουσουλμάνες στον κόσμο της ηδονής και του έρωτα με τρόπο που να συνάδει όμως με τις αρχές και τα ήθη του Ισλάμ, όπως επισημαίνει η συγγραφέας του.

Το εγχειρίδιο αυτό μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να μάθουν όλα τα... κόλπα στις ερωτικές σχέσεις των Μουσουλμάνων. Η συγγραφέας του, γνωστή με το ψευδώνυμο "Umm Muladhat", έχει αφιερώσει τα κεφάλαια του βιβλίου στα μυστικά του σεξ: Από το φιλί, το στοματικό σεξ, τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, τις στάσεις στο κρεβάτι μέχρι το πώς πρέπει να είναι η πρώτη φορά.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα "Guardian", η “άγνωστη” συγγραφέας επεσήμανε ότι, παρά το γεγονός ότι ορισμένες πελάτισσές της έχουν μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένες, άλλες θεώρησαν ότι το βιβλίο δεν πέτυχε ακριβώς το στόχο του.

"Έχω λάβει ενθαρρυντικά μηνύματα αλλά και σημαντικό αριθμό αηδιαστικών μηνυμάτων...Μία γυναίκα μου είπε ότι δεν της είναι απαραίτητο το εγχειρίδιο γιατί έχει μάθει τα πάντα από τη μητέρα της. Αμφιβάλλω ότι οποιαδήποτε μητέρα μιλάει τόσο έξω από τα δόντια όσο εγώ", υποστηρίζει η συγγραφέας και προσθέτει: "Έχω δώσει έμφαση στη σεξουαλική επαφή μόνο με το σύζυγο αλλά έχω αναλύσει όλο το φάσμα των σεξουαλικών εμπειριών μαζί του”.
Σύμφωνα με το Ισλάμ, δίνεται έμφαση στην απόλαυση των σχέσεων στο πλαίσιο του γάμου, όχι μόνο για αναπαραγωγή.

“ Είναι δικαίωμα της συζύγου να ικανοποιείται σεξουαλικά από τον σύζυγό της”, υποστηρίζει η συγγραφέας του ισλαμικού “Κάμα Σούτρα” . Η ίδια αποκαλύπτει ότι πήρε την απόφαση να πάρει στυλό και χαρτί και να γράψει το βιβλίο όταν ένας παντρεμένος φίλος της της έκανε παράπονα ότι ποτέ δεν απόλαυσε το σεξ με την σύζυγό του.

Στο ιερό “Κάμα Σούτρα” αναλύεται μεταξύ άλλων η τέχνη του φιλιού.

Η τέχνη του φιλιού

Πλησιάστε τον σύζυγό σας. Χαμογελάστε του και αγγίξτε τον με τα χείλη σας ελαφρά προτού ξεκινήσετε να τον φιλάτε. Μπορείτε να βάλετε το χέρι σας στο πρόσωπό του γιατί με αυτό τον τρόπο του δημιουργείται την προσμονή ότι θα τον φιλήσετε.

Ξεκινήστε αργά και απαλά... για να μην χτυπήσετε τα δόντια του. Γείρετε ελαφρά το κεφάλι σας προς τα πλάγια ώστε να μην χτυπήσετε τις μύτες σας. Όταν τα χείλη σας συναντηθούν πιέστε τα χείλη σας στα δικά του. Στη συνέχεια δώστε του ένα “γαλλικό φιλί”. Κάντε το ανοίγοντας σιγά-σιγά το στόμα σας και βάλτε τη γλώσσα σας στο στόμα του για να αγγίξετε τη γλώσσα του.

Φιλήστε τον και αλλού. Και στο λαιμό...Δαγκώστε απαλά το λοβό του αυτιού, ίσως το κάτω χείλος του.... Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας. Μην αφήνετε τα χέρια σας να κρέμονται Εξερευνήστε το σώμα του συζύγου σας. Βάλτε τα χέρια σας γύρω από το λαιμό του. Αγγίξτε τα χέρια του. Τραβήξτε τα χέρια κάτω από την πλάτη ή το στήθος του. Βάλτε τα δάχτυλά σας μέσα στα μαλλιά του και κάντε ένα μασάζ στο κεφάλι του. Το σώμα του είναι αποκλειστικά δικό σας για το υπόλοιπο γάμο σας! Εξερευνήστε το!

Η συγγραφέας επισημαίνει ότι, πολλές Μουσουλμάνες μπερδεύονται για το ποιες σεξουαλικές πράξεις είναι επιτρεπτές για το Ισλάμ. Υπάρχει η εσφαλμένη αντίληψη ότι τα θηλυκά δεν πρέπει να απολαμβάνουν σεξ.

«Η ενοχή που σχετίζεται με το σεξ ξεκινά από την παιδική ηλικία των γυναικών”, εξηγεί η ίδια. «Απεικονίζεται σαν κάτι βρώμικο με την σεξουαλικότητα των γυναικών να ελέγχεται.

Τα κεφάλαια που περιλαμβάνει το ισλαμικό “Κάμα Σούτρα” είναι τα ακόλουθα:

-Πέντε μύθοι για το σεξ των Μουσουλάνων

- Ανατομία αρσενικών και θηλυκών γεννητικών οργάνων

- Ζητήματα εικόνας σώματος

-Υγιεινή των γεννητικών οργάνων

- Αντισύλληψη

-Sexting

-Ντύσιμο (εσώρουχα, παιχνίδι ρόλων)

-Λιπαντικά

-Πώς να ικανοποιήσω τον σύντροφό μου

- Πώς να του κάνω μασάζ

- Πώς να κάνω στοματικό σεξ

- Η πρώτη φορά

- Σεξουαλικές στάσεις

-Κορυφαίες θέσεις κοριτσιών

-Στάση στα τέσσερα

-Στάση πρόσωπο με πρόσωπο

- Στάση “κουτάλι”

- Ξαπλωμένος στο στομάχι σας

-Ξαπλωμένος στην πλάτη σας

-Τι να λες κατά τη διάρκεια του σεξ

-Πώς να είσαι αχαλίνωτη στο κρεβάτι

-Μηριαίο σεξ

-Ένα στα... γρήγορα

- Σεξ στο ντους

- Σκληρό σεξ

- Βρώμικες συζητήσεις

- Σεξουαλικές φαντασιώσεις

- Σαδομαζοχιστικά παιχνίδια

- Δημόσιο σεξ


Δείτε βίντεο:
Οδηγός τρελού σεξ για Μουσουλμάνες!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης