ΣΕΤΕ: Δεν έχει επηρεαστεί ακόμα η καθημερινότητα των τουριστών που βρίσκονται στην Ελλάδα
Αυτό που προέχει αυτήν τη στιγμή, είναι να προστατευθεί η εικόνα της χώρας, να ενημερώνονται υπεύθυνα οι ξένοι επισκέπτες, σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστών Επιχειρήσεων
Δεν έχει επηρεαστεί μέχρι στιγμής η καθημερινότητα των τουριστών που βρίσκονται στη χώρα μας, απολαμβάνοντας την εμπειρία του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).
Με δεδομένο ότι οι εξελίξεις αυτές λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, είναι επιτακτική η ανάγκη όλοι οι εμπλεκόμενοι στον τουρισμό να αξιοποιήσουν κάθε μέσο, την εμπειρία και την ωριμότητα που διαθέτουν για την αδιατάραχτη λειτουργία του ελληνικού τουρισμού, τονίζει ο ΣΕΤΕ.
Στόχος, όπως αναφέρεται, πρέπει να είναι να μην υπάρξει αποπροσανατολισμός από τις ανάγκες της τουριστικής περιόδου και να διαφυλαχθεί η ηρεμία και το αίσθημα ασφάλειας των εκατοντάδων χιλιάδων ξένων επισκεπτών που βρίσκονται στη χώρα μας.
Αυτό που προέχει αυτήν τη στιγμή, είναι να προστατευθεί η εικόνα της χώρας, να ενημερώνονται υπεύθυνα οι ξένοι επισκέπτες, σημειώνει ο ΣΕΤΕ
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events