Καταφθάνει στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη το «Aegean Odyssey»
Το πλοίο μεταφέρει 250 Βρετανούς και Αμερικανούς επιβάτες, οι οποίοι θα ξεναγηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, ενώ θα επισκεφθούν και την αγορά του κέντρου της πόλης
Την έβδομη και τελευταία επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για τη φετινή περίοδο πραγματοποιεί αύριο Τρίτη 21 Οκτωβρίου το κρουαζιερόπλοιο «Aegean Odyssey».
Το πλοίο αναμένεται στο λιμάνι στις 7 το πρωί προερχόμενο από την Καβάλα και η αναχώρησή του είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα.
Το Aegean Odyssey μεταφέρει 250 Βρετανούς και Αμερικανούς επιβάτες, οι οποίοι θα ξεναγηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, ενώ θα επισκεφθούν και την αγορά του κέντρου της πόλης.
Διαβάστε περισσότερες οικονομικές ειδήσεις στο www.newmoney.gr
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events