Δείτε τα πέντε καλύτερα μπαρ σε όλο τον κόσμο!

Δείτε τα πέντε καλύτερα μπαρ σε όλο τον κόσμο!

Σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη βρίσκονται τα καλύτερα μπαρ του κόσμου, τουλάχιστον σύμφωνα με τα βραβεία Best Bars Awards που απονεμήθηκαν ήδη για το 2015

Δείτε τα πέντε καλύτερα μπαρ σε όλο τον κόσμο!
Τα καλύτερα μπαρ σε όλο τον πλανήτη μπορεί να καυχάται ότι έχει η βρετανική πρωτεύουσα και η μητρόπολη των ΗΠΑ, Νέα Υόρκη! Τα Best Bar Awards δόθηκαν για το 2015 και εκτός από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, το Τόκιο, η Σιγκαπούρη, το Σίδνεϊ και το Μιλάνο, έχουν τα μπαρ που βρίσκονται στη λίστα των 50 καλύτερων στον κόσμο.

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια στο
www.aboutickets.com

Εμείς σας παρουσιάζουμε τα πέντε καλύτερα της λίστας, που υπόσχονται συνδυασμό ιδανικού περιβάλλοντος με πρωτότυπα και μοναδικά κοκτέιλ!
Κλείσιμο

1.The Artesian
- Λονδίνο. βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχείο Langham Hotel, στον εμπορικό δρόμο Regent Street. Στα τρία χρόνια της λειτουργίας του μπορεί να καυχηθεί για τα «πολύπλοκα» κοκτέιλ με ανανά, τζιν και σανταλόξυλο, ενώ κάθε χρόνο έχει να παρουσιάσει και κάτι καινούριο στο μενού του!



2. Dead Rabbit
- Νέα Υόρκη. Έχει το όνομα γνωστής  ιρλανδοαμερικανικής συμμορίας που έδρασε στα μέσα του 19ου αιώνα. Στην διακόσμησή του αποκαλύπτεται το πάθος των ιδιοκτητών του για την ιστορία, ενώ  μερικά από τα κοκτέιλ του είναι πραγματικοί «δυναμίτες».



3. Nightjar
- Λονδίνο. Σε μικρή απόσταση από τον σιδηροδρομικό σταθμό Old Street, το καταπληκτικό αυτό μπαρ έχει διακόσμηση Art Deco, ενώ τα ποτά και τα κοκτέιλ του χαρακτηρίζονται «άψογα».



4. Attaboy - Νέα Υόρκη. Γνωστό για το κοκτέιλ του «Paper Plane», με γλυκόπικρη γεύση, που συνδυάζει αριστοτεχνικά μπουρμπόν, λικέρ αμάρο, το απεριτίφ Απερόλ και χυμό λεμονιού.



5. Employees Only -  Νέα Υόρκη. «Ομιχλώδης» φωτισμός, οροφή από κασσίτερο και μυστηριακή ατμόσφαιρα, έρχονται να προστεθούν στο αστείο όνομα αυτού του νεοϋρκέζικου μπαρ, που υπόσχεται μοναδική νυχτερινή ζωή στη Νέα Υόρκη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης