Δείτε φωτογραφίες: Ο μήνας του μέλιτος διήρκεσε... δύο χρόνια!

Δείτε φωτογραφίες: Ο μήνας του μέλιτος διήρκεσε... δύο χρόνια!

Ο Mike και η Ann Howard επισκέφθηκαν έξι ηπείρους, 33 διαφορετικές χώρες, έκαναν 39 καταδύσεις, είδαν 302 πόλεις, περπάτησαν σε 110 τοποθεσίες στον πλανήτη και απαθανάτισαν τον ξεχωριστό αυτό μήνα του μέλιτος σε 226.152 μοναδικές φωτογραφίες

Δείτε φωτογραφίες: Ο μήνας του μέλιτος διήρκεσε... δύο χρόνια!
Οι Αμερικανοί Mike και Ann Howard παντρεύτηκαν πριν δύο χρόνια και, μετά το γάμο, επηρεασμένοι από φίλους τους, που μόλις είχαν κάνει το γύρο του κόσμου, αποφάσισαν να κάνουν και αυτοί το ίδιο.


Κλείσιμο

Όπως δήλωσε το ζευγάρι αργότερα, θεώρησαν καλύτερο να γυρίσουν τον κόσμο τώρα που είναι γύρω στα τριάντα, παρά αργότερα που ίσως η μεγαλύτερη ηλικία να μη τους βοηθά να απολαύσουν το ταξίδι, όσο θα ήθελαν.



Έτσι, το ζευγάρι έβαλε κάτω τις οικονομίες του, εγκατέλειψαν τις δουλειές τους και άρχισαν το μεγαλύτερο σε διάρκεια ταξίδι του μέλιτος, που έχει καταγραφεί ποτέ, τουλάχιστον επίσημα!

Ο Mike και η Ann επισκέφθηκαν μέσα σε σχεδόν δύο χρόνια -675 ημέρες για την ακρίβεια- έξι ηπείρους, 33 διαφορετικές χώρες, έκαναν 39 καταδύσεις, είδαν 302 πόλεις, περπάτησαν σε 110 τοποθεσίες στον πλανήτη και απαθανάτισαν τον ξεχωριστό αυτό μήνα του μέλιτος σε 226.152 μοναδικές φωτογραφίες!

Οι ίδιοι δηλώνουν ότι υπολόγισαν πως κάθε ημέρα τα έξοδά τους ήταν περίπου 35 ευρώ, ενώ προτιμούσαν πάντα να χρησιμοποιούν τα τοπικά μέσα μεταφοράς, επειδή έτσι μπορούσαν να έρχονται σε επαφή με τους ντόπιους, κοστίζουν λιγότερο και είναι ο καλύτερος τρόπος για να θαυμάζει κανείς την φύση.

Το ζευγάρι δηλώνει ότι αγαπημένος προορισμός ήταν η Μιανμάρ στην Ασία, λόγω των πολύ φιλικών κατοίκων της, ενώ στην πόλη Μεντόζα, στην Αργεντινή, κοιμήθηκαν σε ένα δεντρόσπιτο, μέσα σε έναν αμπελώνα και έκαναν το μπάνιο τους σε υπαίθρια μπανιέρα με υδρομασάζ.



Πάντως το ζευγάρι σχεδόν την κάθε στιγμή του ταξιδιού του την μοιράστηκε με 7000 φαν που απέκτησε από το  ταξιδιωτικό blog του, όπου κατέγραφε τις περιπέτειές του και τις εμπειρίες του για κάθε χώρα που επισκεπτόταν.


 
Ο Mike και η Ann φαίνεται πως είναι και επιχειρηματικά μυαλά, γιατί μόλις επέστρεψαν από τον ατελείωτο μήνα του μέλιτος αποφάσισαν να εκδώσουν έναν χρήσιμο ταξιδιωτικό οδηγό με το όνομα «coach trip», στον οποίο δίνουν οδηγίες και συμβουλές σε επίδοξους ταξιδιώτες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης