Ζήστε ανάμεσα στα λιοντάρια, στα δεντρόσπιτα της Νοτίου Αφρικής!

Ζήστε ανάμεσα στα λιοντάρια, στα δεντρόσπιτα της Νοτίου Αφρικής!

Δείτε φωτογραφίες από τρία μοναδικά δεντρόσπιτα στο «Lion Sands Game Reserve»

Ζήστε ανάμεσα στα λιοντάρια, στα δεντρόσπιτα της Νοτίου Αφρικής!
Θα θέλατε να ζήσετε ξεχωριστές διακοπές στη ζούγκλα της Νοτίου Αφρικής; Τα τρία δεντρόσπιτα του «Lion Sands Game Reserve» που βρίσκονται δίπλα στον ποταμό Sabie, είναι μια εναλλακτική πρόταση για διακοπές, αρκεί να είστε τόσο γενναίοι, ώστε τα μουγκρητά των λιονταριών που θα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από σας, να μη σας τρομάζουν!

Οι τολμηροί επισκέπτες που επιλέγουν να μείνουν στα δεντρόσπιτα, εξοπλίζονται από τους υπεύθυνους της επιχείρησης με εντομοαπωθητικά και φακούς και αφήνονται σχεδόν στην τύχη τους, αφού πολύ κοντά βρίσκονται λιοντάρια, ύαινες και ένα σωρό άλλα άγρια ζώα!

Κλείσιμο


Το δεντρόσπιτο Chalkley φτιάχτηκε πριν 60 χρόνια για να χρησιμοποιηθεί ως χώρος εργασίας για έναν φωτογράφο. Είναι εξοπλισμένο με διπλό κρεβάτι, νιπτήρα και ρόμπες, για να αισθάνονται άνετα οι επισκέπτες!



Το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές δεντρόσπιτο είναι το Kingston, το οποίο παρέχει και τις περισσότερες ανέσεις στους επισκέπτες του. Εδώ υπάρχουν όλες οι ανέσεις για ένα ζεστό μπάνιο και με τη δύση του ήλιου προσφέρεται στους επισκέπτες δείπνο με δροσερή σαμπάνια και χαλαρωτικό μασάζ. Αυτό το δεντρόσπιτο είναι μια ιδανική πρόταση για να περάσει κανείς το μήνα του μέλιτος!



Τέλος, το δεντρόσπιτο Tinyeleti, ακριβώς απέναντι από τον ποταμό Sabie, προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να «κατασκοπεύσουν» την άγρια ζωή, πίνοντας το ποτό τους και ακούγοντας τον ήχο του τρεχούμενου νερού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης