Στον Πειραιά την Τρίτη η «ναυαρχίδα» των κρουαζιερόπλοιων

Στον Πειραιά την Τρίτη η «ναυαρχίδα» των κρουαζιερόπλοιων

Το Regal Princess ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι στις 16 Μαΐου - Μπορεί να φιλοξενήσει 3.560 επιβάτες σε 1.780 καμπίνες

Στον Πειραιά την Τρίτη η «ναυαρχίδα» των κρουαζιερόπλοιων
Στον Πειραιά θα καταπλεύσει την Τρίτη το κρουαζιερόπλοιο Regal Princess που θεωρείται αυτή τη στιγμή η «ναυαρχίδα» των κρουαζιερόπλοιων.

Δέκα ημέρες αφού σήκωσε άγκυρες για το παρθενικό του ταξίδι το ναυπηγημένο στην Ιταλία πολυτελέστατο πλοίο, αδερφάκι του εξίσου πολυτελούς Royal Princess, θα δέσει στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Κλείσιμο


Το πλοίο έχει μήκος 330 μέτρα, 1.346 άτομα πλήρωμα, ζυγίζει 142.714 τόνους και στα 18 καταστρώματά του μπορεί να φιλοξενήσει 3.560 επιβάτες σε 1.780 καμπίνες.



Τον πλοίαρχο του Regal Princess, Έντουαρντ Πέριν, θα υποδεχθούν στελέχη του ΟΛΠ, ενώ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Ανωμερίτης θα του επιδόσει ειδική αναμνηστική πλακέτα και βιβλία για τη βιβλιοθήκη τού πλοίου, κατά τη διάρκεια της επόμενης επίσκεψής του, στις 23 Ιουνίου, οπότε και θα γίνει η επίσημη τελετή επί του πλοίου.



Το  Regal Princess μετά τον Πειραιά θα συνεχίσει με κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά.



Η πολυτέλεια σε ένα καράβι

Κέντρο του καραβιού είναι το μεγάλο αίθριο στο οποίο υπάρχουν εστιατόρια, μπαρ, θέατρο.



Τα διαφορετικά εστιατόρια ικανοποιούν όλες τις γεύσεις και όλους τους ουρανίσκους ενώ υπάρχουν ειδικά μενού για ειδικές στιγμές χωρίς να λείπουν από πιτσαρίες μέχρι εστιατόρια με θαλασσινά, φούρνος και ζαχαροπλαστείο.



Δεν θα μπορούσε να λείψει φυσικά ο κινηματογράφος με μια οθόνη 30% μεγαλύτερη από τις συνηθισμένες σε αναλόγου κατηγορίας κρουαζιερόπλοια δίπλα στην πισίνα, αλλά και το θέατρο και μια ειδική αίθουσα στην οποία μεταδίδονται ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα.



Ξεχωριστό χρώμα δίνουν ένα διάδρομος στο χείλος του πλοίου για να βλέπει κανείς τη θάλασσα, τα συντριβάνια που πετάνε νερό σε ύψος μεγαλύτερο των 9 μέτρων, το Princess Casino και το Club 6 για τους ξενύχτηδες.



Η πλοιοκτήτρια εταιρεία έχει φροντίσει και για τη χαλάρωση των επιβατών της με δύο διαφορετικά σπα αλλά και για όσους θέλουν να κρατήσουν τη φόρμα τους όσο καιρό θα ταξιδεύουν με το Regal Princess με γυμναστήριο, χώρο aerobics, στίβο για τρέξιμο, γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και τένις, σκοπευτήριο και γήπεδο γκολφ.



Ειδική μέριμνα υπάρχει και για τους μικρούς ταξιδιώτες ηλικίας έως 17 ετών με χώρους ειδικά σχεδιασμένου για τρεις ηλικιακές ομάδες (3-7, 8-12 και 13-17).






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης