Δείτε τον καταρράκτη που απαγορεύεται να επισκέπτονται οι άνδρες!

Δείτε τον καταρράκτη που απαγορεύεται να επισκέπτονται οι άνδρες!

Σε μια φανταστική  τεχνητή λίμνη της Μαλαισίας, την Tasik Kenyir, που περιβάλλεται από 340 τεχνητά νησιά, βρίσκεται ένας μοναδικός καταρράκτης που επιτρέπεται να τον επισκέπτονται μόνο γυναίκες...

Δείτε τον καταρράκτη που απαγορεύεται να επισκέπτονται οι άνδρες!
Στο κρατίδιο Terengganu της βορειοανατολικής Μαλαισίας βρίσκεται  η τεχνητή λίμνη Tasik Kenyir με έναν υπέροχο καταρράκτη και 340 τεχνητά νησιά, που έχουν αποτελέσει πόλο έλξης τουριστών, κυρίως από Ασιατικές χώρες. Η λίμνη είναι η μεγαλύτερη τεχνητή λίμνη της νοτιoανατολικής Ασίας.

Το παράδοξο είναι ότι οι αρχές του κρατιδίου επιτρέπουν την επίσκεψη στον καταρράκτη μόνο σε γυναίκες, ενώ τον γύρω χώρο περιπολούν γυναίκες φρουροί και επίσης γυναίκες είναι και οι οδηγοί των πλοιαρίων που μεταφέρουν τους τουρίστες για να θαυμάσουν τον καταρράκτη!

Κλείσιμο


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κρατιδίου, Datuk Seri Ahmad, η επίσκεψη στον καταρράκτη απαγορεύθηκε στους άνδρες μετά από αίτημα γυναικών τουριστριών από την δυτική Ασία!

Τα σχέδια για την ευρύτερη περιοχή της τεχνητής λίμνης είναι μεγαλόπνοα, σύμφωνα με τις αρχές, αφού πρόκειται σύντομα να ανεγερθούν ξενοδοχεία, πάρκο αναψυχής και ένας τεράστιος χώρος για πάρκινγκ, ενώ πρόκειται να κατασκευαστούν και άλλα τεχνητά νησιά.

Ο Ahmad δηλώνει ότι η λίμνη Tasik Kenyir θα γίνει σύντομα παγκόσμιος πόλος έλξης τουριστών και θα πρόκειται για τη μοναδική λίμνη διεθνώς που θα διαθέτει duty free! Σημειώνεται ότι πέρυσι επισκέφθηκαν την περιοχή 400.000 τουρίστες και τη φετινή χρονιά οι αρχές υπολογίζουν ότι οι επισκέπτες θα ξεπεράσουν τους 500.000.



Συνολικά το έργο ανάπλασης της περιοχής υπολογίζεται να αγγίξει τα 65 εκατ. ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης