«Ελλάδα-Νικήτρια του φετινού καλοκαιριού», γράφει σουηδικό περιοδικό

«Ελλάδα-Νικήτρια του φετινού καλοκαιριού», γράφει σουηδικό περιοδικό

Σύμφωνα με το TRAVEL NEWS τα στατιστικά στοιχεία πωλήσεων του γραφείου Ticket εμφανίζουν την χώρα μας στην κορυφαία θέση των εταιρειών charter

«Ελλάδα-Νικήτρια του φετινού καλοκαιριού», γράφει σουηδικό περιοδικό
«Ελλάδα - Νικήτρια του φετινού Καλοκαιριού», είναι ο τίτλος άρθρου στην ηλεκτρονική έκδοση του σουηδικού περιοδικού TRAVEL NEWS. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα στατιστικά στοιχεία πωλήσεων του γραφείου Ticket εμφανίζουν την Ελλάδα στην κορυφαία θέση των εταιρειών charter.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία από τα μέσα Φεβρουαρίου, οι κρατήσεις αυξήθηκαν κατά 11% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο άρθρο για την Ελλάδα δεν είναι και το μοναδικό στον σουηδικό Τύπο, όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό έγγραφο του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στη Στοκχόλμη.

Κλείσιμο
Στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας DAGENS NYHETER δημοσιεύεται άρθρο, στις τουριστικές σελίδες Resor, στο οποίο προτείνονται δέκα θεματικά ταξίδια που διοργανώνουν διάφορα σουηδικά τουριστικά γραφεία, έχοντας ως θεματική την γυμναστική και την άθληση και ένας από τους προτεινόμενους προορισμούς είναι η Ρόδος και συγκεκριμένα, η βορειοδυτική πλευρά του νησιού.

Εκτός όμως από προορισμός για άθληση, η Ελλάδα ενδείκνυται και ως ένας από τους πλέον ρομαντικούς τουριστικούς προορισμούς. Αυτός είναι ο τίτλος άρθρου στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού ALLAS το οποίο αναφέρεται σε πρόσφατη έρευνα (Φεβρουάριος 2014) που διεξήγαγε το Thomas Cook Group σε πέντε χώρες (Σουηδία, Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία). Σύμφωνα με τους ερωτηθέντες η Ελλάδα κατατάσσεται στην 3η θέση των δέκα πιο ρομαντικών προορισμών, μετά τις Μαλδίβες και την Καραϊβική.

Τέλος το σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΤ αναφέρεται σε έρευνα της Fujifilm στην οποία συμμετείχαν 700 μέλη του site πολυτελείας "Very First To" σχετικά με το ποια είναι τα τοπία όπου μπορεί κανείς να τραβήξει τις πιο φαντασμαγορικές φωτογραφίες από την Ευρώπη ξεχωρίζει ως μοναδική περίπτωση ομορφιάς η Σαντορίνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης